A DK elnöke szerint a beszédektől feltüzelt tömeg spontán kezdett összefogást követelni, amikor Mesterházy Attila színpadra lépett. Bajnai is így járt volna, ha véletlenül ő mond utoljára beszédet - írta Gyurcsány Ferenc.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Manhattan: Bizony...ő a leghiteltelenebb a 3 közül mégis neki a legnagyobb az arca...
anonymouse
Mindenek ellenére a Fidesz fog nyerni.
Kell a Fidesz ennek az országnak, mint beteg testnek a gyógyító láz. Mikor kipusztult az ellenzék, lesz méltó ellenfél és takarodhat a Fidesz is. Okos a nép tudatalattija.
silber13
@anonymouse: És ezt te komolyan gondolod? Lesz méltó ellenzék? Ugyanm kik azok? most fognak megszületni? Addigra Orbán és csürhéje kicsinálja az országot. Hallottad miket ordibált,! Ez az őrült háborúzni akar azellen az ország és annak népe ellen,aholő is él! Ennek semmi sem drága!
kamazuka
Nem értem!Olyan ember ki koccint a Román miniszterelnökkel trianoni diktátumra?
Mit keres a politika szinpadán.Azt hittem,a Kossúth rádióban hallva,hogy elromlott a hallásom.De nem !
anonymouse
@silber13: Ha visszatekintesz a múltba, volt már ilyenre példa.
Január
Miért zavarta az Mesterházyt, hogy a hallgatóság összefogást sürgetett? Jobban járt volna, ha ezt nem is teszi szóvá. Ha a baloldal le akarja váltani Orbánt a baloldal teljes összefogása nélkül nem is sikerülhet, és bizony kevés az MSzP és Bajnaiék megegyzése, többre van szükség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.