Az autópálya sávjait elválasztó sövény hozhat fordulatot a négy ember halálát okozó közlekedési baleset okozásával vádolt Eva Rezesova ügyében – írja a hvg.hu.

A hvg.hu által megszerzett anyagok alapján ugyanis több szakértő sem tudta kizárni a védelem verzióját, amely szerint a szlovák milliomosnő szeme „káprázott" a szemben közlekedők világításától.

A hvg.hu birtokába került Melegh szakvéleményének – a keddi tárgyalást valószínűleg erősen meghatározó – kiegészítése, amelyben az igazságügyi szakértő arra jutott: a szemben közlekedők lámpája „még tompított fényszóró használata mellett is egy zavaró fényfátyolt vetíthetett" Rezesova szemére. Ez szerinte vakításnak ugyan nem minősül, de zavaró lehetett, és így növelhette a reakcióidejét pont abban a pillanatban, mikor Rezesovának a Fiat „forgalmi műveletét" érzékelnie kellett volna.

Az M3 két pályateste között ezen a szakaszon nagyjából 1 méteresre nyírt élő sövény van, ez akadályozza, hogy a másik irányba haladók világítása zavaró legyen. Csakhogy egy úgynevezett műszaki átjáró van a két pálya között – ahogy a magánszakvéleményt készítő Melegh Gábor fogalmaz – pont „a baleset szempontjából kritikus helyen". Az igazságügyi szakértő ugyanakkor maga is elismeri: nem tudni, egyáltalán közlekedett-e szemből ilyen zavaró káprázást keltő jármű, viszont szerinte ez abban a „közlekedési környezetben fizikailag lehetséges".

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hehe
Elég volt, szinte naponta olvasom és baszom fel a gyomrom mert ki fogják mosdatni... mindenki tudja.. Fizessen százmilliókat a családnak, és engedjétek el...
Itt már mindenki le van fizetve aki kell azt Hali...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hehe
Elég volt, szinte naponta olvasom és baszom fel a gyomrom mert ki fogják mosdatni... mindenki tudja.. Fizessen százmilliókat a családnak, és engedjétek el...
Itt már mindenki le van fizetve aki kell azt Hali...
inkvi54
Egyre járt az agyunk! Engedjék el és jóccakát , mit kell itt előjönni naponta valami "kapaszkodóba " ... menjen haza , és ahogyan irod fizessen a családoknak , persze tudom nincs az a pénz ,mellyel kárpotolni lehet egyetlen életet ! de már nagyon idegesitó amit müvelnek!
Mobil123
Még a végén kiderül hogy az a qrva sövény ment neki a kocsinak és halatak meg !! Tényleg gyomorforgató már amit művel a bíróság ezzel az üggyel!!
hallgatag
Még egy tárgyalás, aztán felakasztani a ribancot a lámpavasra !!!
Senara
Szakértők ? "még tompított fényszóró használata mellett is egy zavaró fényfátyolt vetíthetett " Vetíthetett ?? "a baleset szempontjából kritikus helyen" ...volt több baleset azon a helyen ? „közlekedési környezetben fizikailag lehetséges".Mélyen tisztelt bíróság ez mindenek a teteje... vetíthetett ...lehetséges ... fényfátyol .minden csak nem szakértői vélemény ! Kimaradt a szakértői véleményből a beleset elkerülhető lett volna HA az áldozatok otthon maradnak
valakiaki
És ezért üldözte kilométereken át a szerencsétleneket? Na persze!
dr. prédikátor
Na persze!elvakította a szesz meg a drog!Az hozott a szemére káprázatot!!!Szégyen amit a bíróság művel,korábban már írtam hogy a végén felmentik ezt a ribancot és az áldozatok hozzátartozói fognak fizetni ennek a szemét nőnek!!! Egy alkoholista ,drogos hülye picha!!!
kamazuka
Igazuk lehet,Hofi is megmondta, ki a hibás.
,, ...az a hülye akác"
szablyafűrész
Lassan úgy módosul a vád, hogy a Puntó lökte fel a BMW-t, amelyik tök szabályos 160-nal cirkált a pályán.

A reakcióidőm nekem is piszkosul kitolódik, 1 lityi vodkácskova után...sőt, egy esetben még a horgász székből is kiestem, pedig az fixen állt...
varirmag
"nem tudni, egyáltalán közlekedett-e szemből ilyen zavaró káprázást keltő jármű, viszont szerinte ez abban a „közlekedési környezetben fizikailag lehetséges".
Melegh Gábor ". Az igazságügyi szakértő " (???)

Tessék mondani, mennyi pénztől lesz ennyire mocsok,hazug idióta valaki ???
dr. prédikátor
@varirmag: Nem számoltad ki??,Pár tíz milla biztos elég a "jó" szakértői véleményhez!!!
szablyafűrész
@dr. prédikátor: Ja-ja,mint Tasnádi esetében az elmeorvosi...várható volt,hogy Vodkováék pénzzel befolyásolják/igyekeznek befolyásolni az igazságszolgáltatás szakértői oldalát.
ETA
Döbbenet!!!Épp most vasárnap jöttem Pestfelöl a4en vasárnap Szolnok irányába!! 100km en ősszefüggő kocsisor szemben a sötétben.JJAAAA Hiányzott belőlem a vodka, meg igaz a látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezettem.Nem hogy sővény még a felezővonalak sem nagyon vannak felfestve.
zabhegyező
Van jogsim, tehát fejből idézek:
Az autó sebességét úgy kell megválasztanom, hogy az megfeleljen a látási viszonyoknak!
Tehát Ludmilla Pisilova elismerte, hogy nem a látási viszonyoknak megfelelően vezetett, ami nála a négy ember halála miatt ez bizony bűncselekmény.
keresztapa
Zabhegyező! hogyan mered te azt feltételezni, hogy az ítélkező bíró ezt tudja? Ez mindent elfogad, amit pénzel támasztanak meg, még akkor is ha annak nézik, ami valójában, nem feltételezhető egy bíróról, hogy pénzért, ne legyen az!
rokker33
Szerintem engedjék szabadon szegény lányt és kárpótolják amiért így elbántak vele a puntós családtagokat büntessék meg mert csak 90-el ment a puntó nem 170 el!Komolyra fordítva lehet a végén még a szerencsétlen áldozatokat hozzák ki vétkesnek a drogot se említik az alkohol fogyasztást is próbálják elsimítani lassan az is kiderül hogy megzavarták vezetés közbe és így max gondatlanságból elkövetett emberölés lesz a vád amiért max kap 5-10 évet vagy rosszabb esetben egy pár év felfüggesztettet!!Mocskos egy geci banda az biztos,hogy 4 ember kínszenvedéssel meghalt az nem baj csak a zsebük legyen tele!Gusztustalan férgek a pokolban fognak megdögleni kínszenvedéssel!!!
gödörben
@rokker33: Legyen igazad és többi hasonló is járjon úgy.
irén48
@hallgatag: oda adni a családnak és felgyujtani mert anál borzastzob nincsen a tuzhalálnál
stone
Mindenbe belekapaszkodnak amibe lehet - persze nem biztos, hogy a bíró elfogadja majd az érvelést.
Ha kifürdetik ebből, akkor botrány lesz. Ilyet nem lehet megúszni.
Az elhunytak családainak viszont életjáradékot kellene, hogy folyósítsanak - életük végéig.
varirmag
@stone: Van az a pénz amitől nem csak az "igazságügyi szakértő" hanem a bíró és az ügyész is ártatlannak látja majd ezt a gyilkos vodkamarit

Az utóbbi évek bírósági ítéleteit nézve,már semmin sem csodálkoznék !
varirmag
"""A bíróság szerint nem elfogult, így nem zárják ki az ügyből az Eva Rezesova ügyvédje által felkért igazságügyi szakértőt, akinek utolsó pillanatban elkészített elemzése számos szempontból ellentétes a többi műszaki szakvéleményekkel. A közlekedési balesetben meghalt család ügyvédjével egyetértve az ügyészség kérte a bíróságtól, hogy Melegh Gábor ne vehessen részt a büntetőügyben, de a bíróság szerint erre nincs alapos ok."""

A bíróság vajon mennyiért lett ilyen idióta ???
kukac50
Ha nem tud a bíróság dönteni akasszák fel! Néhány bírót még mellé utána majd tudnak igazságos vizsgálatot végezni és igazságosan dönteni.
gabrella
Mi lehet az a pénz amiért a bíróság nem ítéli el a leghosszabb letöltendőre?!
gabrella
Most hallottam a tv2 híradóban, hogy a sebességmérésnél aki túllépi helyben fizet,ha nincs nála készpénz kártyásan is jó.
Nem megszüntették a rendőröknek való büntetés kifizetését? SOS valaki homályosítson már fel!
gabrella
@zabhegyező: Ez a Ludmilla Pisilova egy csúcsduma!!!
Uborkakulcs
Azt a kurvaéletbe!! Ebben az országban minden tetves bregyó azt csinál amit akar??? Olvastam a cikket, és elszakadt a cérna. Azt írják, hogy 180 km/h órával haladt. az autópályán a maximálisan megengedett 130km/ óra. Elvakították a szembe jövő autók fényei. 8 az ütközés előtt nem??? A maximális sebesség nem kötelező, csak maximalizált. De a sebességet úgy kell megválasztani, hogy az biztonságos legyen és az útviszonyoknak megfelelő legyen. Ez a tetvedék, 180- nál telefonált, irányjelző nélkül váltogatott sávot, beledurrant az elé sávot váltó fiatba és MEGÖLT 4 embert!!! Most azt pedzegetik, hogy a vétkes autó műszaki hibája ( !!! ) okozta a család halálát. Rohadék tetvedék csűrhe!!! Mi Magyarok hagyjuk magunkat egy ilyen büdös tetvedék bregyónak??? Ha ezt Magyar ember csinálja Szlovákiában, már régen bebaszták volna a kóterba, azt ott rohadna meg. Sajnos minket Magyarokat, minden nép megtiporhat. Csak a drog, az alkohol és a telefon a gyorshajtással már elégnek kellene lennie 20 évnek. A többi okozat csak a ráadás kellene, hogy legyen. Ha a paraszt a Fiat hibájára hivakozik, be kell vonni az autógyár szakértőit is.Undorító!!!
crow0131
mit szarakodnak vele. Hétfőn ítélet és kész, az szöveg hogy nem volt hibás.
crow0131
Ha kormányra kerül a KTI az ilyen kis szarháziakat megszívatja :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.