A hazai adóügyi szakemberek döntő többsége a jogszabályi környezet bizonytalanságát tartja a legnagyobb kihívásnak, de továbbra is gondot okoznak a vállalatoknak az adózással kapcsolatos adminisztrációs terhek és a kiszámíthatatlan adóhatósági ellenőrzések- derül ki a Deloitte friss adófelméréséből. A 29 európai országra kiterjedő kutatás feltérképezte az egyes adórendszerek közötti különbségeket, piaci tendenciákat és felmérte az adózással kapcsolatos legfőbb bizonytalanságokat. A kutatásból kiderült: a kontinensen Hollandiában működik a legkedvezőbben az adórendszer, a legnagyobb kihívást pedig az orosz jogszabályi környezet jelenti. A felmérés rávilágított arra is, hogy a vállalatok többre értékelik a kiszámíthatóságot és az ellenőrzések korrektségét az alacsony adókulcsoknál.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Szerintem direkt csinálják,hogy nehogy megtanuljon adózni a hülye magyar, mert akkor a kormány a NAv-on keresztül nem tudja átvágni őket!
Minél nagyobb a káosz annál jobban tudnak büntetni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.