Egy baki ­miatt zárták ki a bizonyítékok sorából a gyorséttermi lövöldözéssel gyanúsított S. Ábel számítógépét, pendrive-ját, telefonját és fényképezőgépét – tudta meg a Blikk.

A bírósági végzés szerint a rendőrség helyszíni szemléje nem volt szabályszerű, ezért a Blikk szerint az S. Ábel gépén talált adatokat nem használhatják fel.Úgy tudják, S. Ábel lakásán egy nappal a lövöldözés után, augusztus 16-án jártak a hatóság emberei. Ekkor foglalták le többek között a számítógépét is.

A Fővárosi Ügyészség szóvivője szerint ellenben az eljárás szabályos volt. Hogy megvizsgálta-e a műszaki cikket szakértő, illetve hogy volt-e rajta bármilyen bizonyíték, azt egyelőre nem tudni. Igaz, ez már nem is lényeges, hiszen bármit is találtak, azt ezek után nem használhatják fel a volt joghallgató ellen – olvasható a Blikkben.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Még egy bizonyíték, hogy rendőrségünk mennyire a helyzet magaslatán áll.
rokker33
Diliházba zárják be vagy 20 évre hátha addig a sok gyogyós között megjön az esze bár arra nagyon kicsi az esély!Igen elb*szták ezt a gyereket a szülei az biztos a rendőrség is balf*szoskodik!!
Halszem
@mátmar: Amíg valamelyik orbán csemetét nem fenyegeti meg, szabadon fog császkálni!
Mobil123
Na még a végén újra kint fogja enni a nyári villám!! F@sza!! Hajrá rendőrség csak így tovább, de egyszer csak a ti családtagjaitok kerül egy ilyen elmebeteg miatt veszélybe (bár nem kívánom!!!) de akkor is bénák lesztek??
gabrella
Impotens rendőrségünk van, ahhoz értenek,hogy a sebességmérőt hogy kell kezelni,semmi máshoz.Hatalmaskodni az utcán, szégyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.