Azzal kezdeném, hogy igaza van Kéri Lászlónak, amikor azt mondja: az egyik legnagyobb kérdés Magyarországon - a politológusok, szociológusok, történészek, pszichológiával foglalkozók és társadalom-kutatók számára – ma az, hogy mi lehet az oka Orbán Viktor tartós népszerűségének és pártja elsőségének hazánkban? Nem állítom, hogy én képes lennék megfejteni a talányt, de történészként mégis megkísérelném az okok felsorolását. Persze már maga a kérdés is újabb kérdéseket generál, például azt, hogy miért is nevezünk el egy emberről egy társadalmi-politikai jelenséget (egy úgynevezett „-izmust”), - aminek még meghatározása is ködös, illetve szubjektív, azaz mindenkinek mást jelent - másrészt pedig, hogy miért is kell ezzel foglalkoznunk egyáltalán?

Forrás: democrat.blog.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

111 hozzászólásarrow_drop_down_circle

outsider
@Csizmás Kond: Hidd el, nem jó magyarnak lenni, még orban "jobban teljesít" országában sem. Pontosabban a sok mutyit látva most kifejezetten nem jó a becsületes magyar embereknek és ennek többek között, pont a tehetetlenség az oka:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
Amúgy már 2010-ben is kísérleteztek a választási csalással mutyisék és a Jobbik most éppen ezt tolja az orruk alá.
nahát
@outsider: Mi bajod a bajagate-vel? :)
outsider
@nahát: Megint @entero: fideszmaffiás fórumtársunk példáját tudom felhozni:)

A modera nicknevével való lebukása után, szorgos mutogatásba kezdett, hogy én azonos vagyok marlinnal:) Bizonyítéka persze nem volt, sőt tudta hogy hamis váddal támad, mégis akadt pár hozzá hasonló barom követője.

Ebben az esetben is jól megfigyelhető jelenség volt a "tedd meg és fogd másra" fideszmaffiás jellemtelen stílus, plusz még a birkaeffektus is, a követői által.
Meg kell említenem a baloldalt is, mert egy kommentelő nem volt köztük, aki szót emelt volna a nyilvánvaló hazugság, az aljas rágalom ellen:)

Bajagét = fideszmaffia?! = tedd meg és fogd másra?! Szerintem van benne logika, és a tapasztalat is ezt támasztja alá.

Itt kábé ennyi LOLXD:)
nahát
@outsider: Bekattantál? Vedd be a gyógyszered inkább!... Ja a maffiabaloldalt kihagytad! xD
outsider
@nahát: LOL, megint a szokásos értékelhetetlen "válasz". youtu.be/e9xm7K9iX7g?t=6m36s LOL:)

Nem. Magyar vagyok, nem jobb vagy baloldali, csak egyszerű magyar, erre pedig nincs gyógyszer:)
...megint nem a válaszom. Nem hagytam ki semmit, csak a baloldal inkább mafla, mint maffia, ahogy írtam is:) xD

LOL
kopeba
Miért kell háborogni ? Jól csinálja amit csinál az biztos. Tulajdonképpen kapitálszocializmust épít. Még mindig ez a legjobb az elmúlt 23 évben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.