Azt kellene megkérdezni, hogy kit kell éppen utálni, és nem szabad akarni jelöltnek. A Föld lakosságának felsorolása után talán mégis akadna egyvalaki, aki fennmaradna a listán. Talán csak feledékenységből. Igaz, a néhány milliárd ember magyaros kielemzésére nem lenne idő a választásokig, de Pató Pál országában ez eddig sem zavart senkit. Rohadtul nem zavart, és ránk is rohadt az egész politika. Itt ülünk a kupac alján, és fintorogva öklendezünk a jelen állapotokat látva. Mindenki által egy másik büdös mócsingot csócsálva, és elmélázva azon, hogy a gané elég meleg-e.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
" Itt ülünk a kupac alján, és fintorogva öklendezünk a jelen állapotokat látva."
Na de kérem ha valakinek a ganéban ülő semmittevés tetszik akkor ne nyavalyogjon.
GeoCravker
Végül is. Tetszhetünk forradalmat is csinálni. De szép is lenne egy jó kis helyre polgárháború. Nem igaz?
vidi500
@GeoCravker: A forradalmakhoz, háborúkhoz, polgárháborúkhoz stb. már évezredek óta 3 dolog kell. Pénz, pénz, pénz.
Kinek van itt pénze erre? Az államnak biztos nincs, hisz 20 ezer milliárd az államadósság, el sem tudja látni feladatát, mindent agyonnyom az adósságcsapda. Kinek lenne ilyesmire itt pénze ezen kívül? Senkinek. Ha mégis előfordulna ilyen csúnya dolog, az csakis küldő forrásból kerülne finanszírozásra.
bakegya
@vidi500: na ezt a vezír csúcstechnológiásan vitézkedte ki a hazai triumvirátussal a markában és immár a saját párttal a saját buxájával a saját 2/3-osaival,mondhatni ő maga a mi polgárháborodottunk egy személyben ki és bebiztosítva csakhamar már atombiztosan is.A rossebb ehet minket -ha nem hozzuk nyilvánosságra a bajainkat.
EMBEREK,EGY EGÉSZ KOROSZTÁLY MÁR KORHATÁR NÉLKÜL MENEKÜL KÜLHONBA A MEGÉLHETÉSÉT KERESVE!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.