Nem kellett volna betörni – nagyjából ez a vélemény tükröződik a Facebookon a hozzászólásokból a vácszentlászlói férfi történetével kapcsolatban, aki az első hírek szerint fagyállót kevert a borába, megelégelve, hogy rendszeresen betörtek hozzá. A férfi tagadja, hogy megmérgezett volna bárkit. Miután a tolvaj meghalt, a rendőrség emberölés ügyében nyomoz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Az isteni igazság győzedelmeskedett, mert a földi helytartó az az a rend őre, az igazságot majd szolgáltatók,Csipke Rózsika álomba merülten az az tudat módosult állapotban vannak. a Rend helyébe léptették, az anarchiát a tolvajok elsőbbségét, A szabad tolvajlást. A többségi társadalmat kiszolgáltatottá tették, akik jogkövető maga
tartásukkal kénytelenek eltűrni a rájuk szabadított kisebbséget. Ők azok akik a többségi társadalom jogkövető magatartását, kihasználva arra, építkezve tolvajlási életvitelüket magasabb fokra állították, nyíltan bűnözési élet módot élnek, 50 000 Forintig büntetlenül lophatnak, csalhatnak, gyilkolhatnak, élhetnek a munka nélkül a társadalom terhére. Mivel a munkát könnyebb kikerülni, mint megtalálni, ők a kikerülést választva élnek úgy mint aki dolgozik. Nos Ebből a többségi társadalom nem kér. Elegünk van belőlük. Védjük magunkat, tulajdonunkat, úgy ahogyan tudjuk. Na és ha tolvajlás közepette saját elhatározásából, kifolyólag meg hal
a társadalom munkából élő többsége, nem sajnálja, még csak részvételt sem érez. Viszont tudatába van annak, hogy ez már többet nem lop.
sbl
@keresztapa: Mint ahogy azok sem, akik kábeltolvajlás közepette sülnek ropogósra,,,
keresztapa
A rendőrségnek elismerésről kellene, hogy szóljon a gazda irányába, mivel egész bűn bandát leplezett le, amire a rend őrei alkalmatlanok.
keresztapa
Most már az önvédelem, a vagyonvédelem népi kezdeményezésé vált, ez az igazságszolgáltatás megbízhatatlanságának köszönhető, jogbiztonságba vetett hit sérült. A népi leleményesség az igazság irányában, eléri célját. A paraziták vagy abbahagyják káros tevékenységüket, vagy gyászjelentésbe fognak megjelenni! Az igazságtörvényesítése nem a paragrafusokon fog múlni. Az emberi igazságérzet erősebb: mint amit a paragrafus csűrés csavarásával, az ügyvédek elferdíteni tudnak, és a bűnelkövető, mint győztes röhög a károsulton.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.