A rezsidíjak csökkentése megvédhető azzal, hogy kizárólag nonprofit cégek végezhetik a közműszolgáltatásokat, de akár az alaptörvénybe is foglalható a rezsicsökkentés védelme - mondta Cseresnyés Péter, a Fidesz nagykanizsai országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Persze, barmoljatok csak bele minden ökörséget... a házi pálinkafőzés is bele fog kerülni?
nyanya001
A rezsicsökkentés: átverés. A távhő árának januári csökkentését követően az állam évi 52 milliárd forinttal volt kénytelen megtámogatni a távhő-szolgáltatókat, nehogy tönkremenjenek. Az újabb csökkentés ugyanekkora összeget jelent évente, vagyis egyedül a távhő árának mérséklése 110 milliárd forintjába fog kerülni jövőre a költségvetésnek – egyszerűbben szólva 11 ezer forintjába Magyarország minden egyes lakójának. Hasonlóképpen, bár egyelőre ismeretlen összeggel kell majd kárpótolni a hulladékszállítókat, a kéményseprőket, a gáz-, a víz- és a csatornaszolgáltatókat, hogy csődbe ne menjenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.