Összesen 332 embert foglalkoztatnak a téli közmunka-programban Balassagyarmaton, az érintettek képzésben is részesülnek - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád megyei város alpolgármestere.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Ebből is látszik hogy több munkahely van mint munkanélküli tehát aki akar dolgozni az dolgozhat! :-)
miazavalami
@Nil: Olvasd már el még egyszer hátha leesik.
Nil
@miazavalami: nem vetted észre a vigyort a mondat végén- nem tudom hogy lehet gúnyos kacajt jellel leírni - egyébként az egész csak a statisztika javítására szolgál ... ebben a témában más cikknél írtam bővebben. Van egypár ismerősöm aki a közmunkások miatt vesztette el az állását és olyat is hallottam már hogy kirúgták aztán közmunkásként mehetett vissza ugyanoda. Önkéntesként eddig sok helyen megfordultam ahol szükség lenne dolgozókra csak nem tudják a bérét kifizetni a nagyon magas adók miatt ... tehát munkahely tényleg lehetne - csak az adókon kellene változtatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.