Akkor jelenthet valódi segítséget a lakáshitel-tartozás részleges elengedéséről szóló parlamenti döntés, ha ezzel az érintett adósok fizetőképessége valóban helyreáll, és ha tisztázódik, hogy az ingatlan vásárláskori vagy mai árát veszik-e alapul az engedmény kiszámításakor....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Nem biztos, hogy csak ez a módszer jelenthet megoldást, de egy lehetőség ez is a sok közül. Nézzünk egy példát: felvett az adós 6 MFt-ot, és törlesztett havonta kb. 40 eFt-ot éveken át, majd emelték duplájára, ill. háromszorosára a fizetnivalót és nem tudta már fizetni a törlesztést. Már majdnem 6 MFt-ot visszafizetett és még mindig kb. 8 MFt-ot követelnek. Hogy is van ez? A nem fizető adós semmilyen elszámolást nem kap, de jön a végrehajtó, és viszi az ingatlant... Ez a cél? Bizonyára benne volt az eredeti ördögi tervben, hiszen az un. "faktoráló" cégek bizony a bankok édestestvérkéi... Az egész csaló társaságot bíróság elé kellene állítani, mert valaki vagy valakik csak megtervezték ezt a hitelkonstrukciót, tehát felelősek érte.
hetöndöe
@lenhardtibolya: Önnek nem sok fogalma van a pénzügyekről,tudja azt nem a pártirodán tanítják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.