A Napi.hu annak járt utána, hogy ha a kormány stadionok helyett bérlakásokra, ad absurdum újabb Ócsákra költene, milyen mértékben forgatná fel a lakáspiacot.

Összesen 82 milliárd forint sportcélú fejlesztés szerepel a 2014-es költségvetés tervezetében, amelyből több mint 58 milliárd forint jut stadionépítésekre.

Ennyi pénz elég lenne például bő kétezer darab 70 négyzetméter alapterületű bérlakás építéséhez, 254 ezer forintos négyzetméterenkénti építési árral kalkulálva. Négyfős családokkal számolva 8360 főnek biztosítható kulturált élettér ennyi pénzből – írja a Napi.hu.

A lap azt is kiszámolta, hogy az ócsaihoz hasonló házakból 15 lakóparkban összesen 1200 családi házat lehetne felhúzni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@verőce21: Te mennyire vagy tisztában azzal, hogy hány olyan család van ahol generációk élnek együtt. Nem eladó lakásokat kell építeni hanem bérlakásokat még a nagy német ország is sok bérlakást épít
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@szaboria1: Én ezt tudom de @spu00: - nak gőze sincs mit hadovál...
nemrég azért tépte magát mert a fidesz kifizette a szocik által felvett hitelt, na ezért kérdeztem rá most akkor mi van. Belegabalyodik saját magába.:-)
spu00
@miazavalami: Ha csak ennyire van tisztában a hitel témákkal, akkor tényleg értelmetlen Önökkel bármilyen témáról beszélni. Amennyiben csak játsza azt amit itt mutat, lelke rajta, biztos van rá vevője, s velük folytassa.
bukfenc
@kiskutyauto: Nagyon igaz! És még óvatosan fogalmaztál!
gabrella
@verőce21: Az önkormányzati képviselő húga is kellett kapjon lakást!
miazavalami
@spu00: Szerény személyem mély alázattal esedezik önhöz , ne hanyagolja el szellemi fejlődésemet azzal hogy nem áll szóba velem ,aki issza a tudást ha adják. Monnyuk nem a kocsmában. Legyen oly megértő eltévelyedett embertársához , hogy fejtse ki véleményét érthető módon , úgy hogy gyengébb idegzettel rendelkező egyének is megértsék magasabb rendű gondolatait. Vétek az ilyen magasröptű elmélkedéseket a szőnyeg alá söpörni. Kérem ne tegye. Ossza meg velünk továbbra is véleményét, hisz kevesebb lenne a világ nélküle.
Üdv.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.