Reggel még kacsának tűnt a hír, de délutánra maga a CBA erősítette meg a magyar üzletlánc vezetősége utasította a boltvezetőket, hogy minden dolgozóhoz juttassák el üzenetüket, el kell menni október 23-án tüntetni a Békemenet mellett, a liberális hazaárulók ellen, akik a magyar nemzet boldogulását akadályozzák! És akkor itt most egy fogadalom jön, soha többet be nem fogom tenni a lábam egyetlen egy CBA-ba sem! Nem vásárolok egy olyan cégnél aki bárkit is hazaárulónak tekint! (...) Alapvetően már azzal is baj lenne, ha egy cég bármilyen politikai tevékenységre szólítaná fel az alkalmazottait, legyen az MSZP-s, DK-s vagy Jobbikos, LMP-s vagy Együtt-PM-es. És nem mentség az a hazugság, hogy nem volt kötelező hiszen a CBA vezetősége a saját politikai akaratát erőltette rá ezekre az emberekre, vagy próbálta ráerőltetni. Tehát alapvetően lényegtelen melyik politikai oldal csinálja ezt ez elfogadhatatlan, az viszont, hogy ilyen nyilvánvaló uszítást, politikai gyűlöletet gerjesszen egy cég, hogy a magát magyarnak hazudó (hiszen a magyar nem rekeszti ki a nemzet egyik felét sem) élelmiszer lánc vezetősége ilyet megengedjen az több mint visszataszító!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Én eddig se vásároltam. Eddig egyszer nem, mostantól kétszer nem vásárolok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SwordFish
@nehogymá: zsidózni és cigányozni én nem szoktam. Cigányozni ti szoktatok, amikor
naponta emlegetitek Orbán származását. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje! >:-D
nehogymá
Swordfish cigányozni én sem szokok még az általad emlitett apropoból se.de a "ti" az a jobb oldalra vonatkozott,mint ahogy a te utalásod az a baloldalra. viszont ugyanugy nem reagáltál a cikkre.nos,valami?
palika
A megoldás: kis boltok, ahol ismered a tulajt és tudod, hogy nem ver át!!
nahát
Régóta nem vásárolok olyan boltban ,ahol tudom hogy maszoposé, ugyan így cigányoktól sem vásárolok.
Tootsy
@palika: Sajna, ezeket a kisboltokat tette tonkre a trafikmutyi, mivel elvette a kisboltoktol a cigaretta arusitas jogat, pedig az a 4 szazalek arres biztos bevetel volt nekik. A falusi kocsmak jobban tulelik a dohanyaru arusitasanak beszunteteset, mert ok piat arulhatnak , es ezzel legalabb valami nyeresegre tesznek szert. De a kis szatocs-mindenes boltok, foleg videken?...

De azt hiszem, az ilyen boltokat valoban bojkottalni kell, ha meg az arujuk is car es meg draga is, akkor meg plane...:o((
mariaberta
Egymás után nyílnak újabb és újabb CBA üzletek, megvásároltak a Profi-tól néhányat, és természetesen mindegyikben van nemzeti dohánybolt.
Eddig is elkerültem őket, ezután sem vásárolok ott, ilyen társaságtól undorodom.
Állítólag, -valaha- volt egy olyan elv, munkahelyre, iskolába nem viszik be a politikát.
Ettől a fidesz kivétel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.