A gázszolgáltató azzal fenyegetett egy makói családot, hogy elzárja náluk a gázt tartozásuk miatt, amelynek összege 0 forint – írja a Delmagyar.hu.

„Ügyfélszámláján a mai napon 0,00 forint tőketartozást és ezt meghaladóan ennek járulékait és egyéb költséget tartunk nyilván" – állapítja meg a levél, amely arról is szól, hogy ha hátralékát 8 napon belül nem rendezi, a társaság felbontja a vele kötött szerződést.

Korábban ugyan előfordult, hogy késve fizettek be néhány csekket, és emiatt felszólító leveleket kaptak, de már az utóbbiak miatt külön kiszámlázott összeget is rendezték.

A társaság szóvivője, Varga-Futó Ildikó elmondta, adminisztratív tévedésről van szó, amiért a GDF SUEZ elnézést kér. A 0 forintos számlát rendszerhiba miatt küldték ki.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez a felszólítás visz mindent !

Csak gratulálni tudok a szolgáltatónak !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almalibre
Az ilyen poénolat annak idején a Ludas Matyinak küldték be...
leszúrt rittberger
@hallgatag: Milyen erkölcsi kártérítés? :DDDDD Talán belerokkant agyilag, mire elhitte, hogy a 0 az tényleg nulla, vagy mi?
verőce21
Egy felszólítás melléklete lehet csak a számla! A felszólításon egészen biztosan ott van, hogy "amennyiben már rendezte tartozását, levelünket tekintse tárgytalannak!"

(Csak enélkül a "kis kavarás" nélkül nem lenne hír a hír!) :)
entero
@verőce21: Ez kell a magyarnak, a félig leközölt hírek, hiszen akkor egyből lehet háborogni. Olyan ez, mint amikor Orbán fél órás beszédéből kiemelnek egy mondatot, vagy éppen Lázár elhíresült esetét is említhetném.
darwin
@leszúrt rittberger: @verőce21: @entero: Aki ilyen levelet kap,igenis háborog.
Manapság sokan kapnak felszólítást,sok embernek összerándul a gyomra a szolgáltatói levelektől.Ha pedig teljesen indokolatlanul,akkor igenis anyázhasson kicsit!
SwordFish
Ezt a gázszolgáltatót is államosítani fogják hamarosan. >:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.