A gázszolgáltató azzal fenyegetett egy makói családot, hogy elzárja náluk a gázt tartozásuk miatt, amelynek összege 0 forint – írja a Delmagyar.hu.

„Ügyfélszámláján a mai napon 0,00 forint tőketartozást és ezt meghaladóan ennek járulékait és egyéb költséget tartunk nyilván" – állapítja meg a levél, amely arról is szól, hogy ha hátralékát 8 napon belül nem rendezi, a társaság felbontja a vele kötött szerződést.

Korábban ugyan előfordult, hogy késve fizettek be néhány csekket, és emiatt felszólító leveleket kaptak, de már az utóbbiak miatt külön kiszámlázott összeget is rendezték.

A társaság szóvivője, Varga-Futó Ildikó elmondta, adminisztratív tévedésről van szó, amiért a GDF SUEZ elnézést kér. A 0 forintos számlát rendszerhiba miatt küldték ki.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez a felszólítás visz mindent !

Csak gratulálni tudok a szolgáltatónak !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ez a felszólítás visz mindent !

Csak gratulálni tudok a szolgáltatónak !!!
leszúrt rittberger
Nyilvánvalóan nyomdai hiba, vagy valami számítógépes hiba, hogy mit kell ezen állandóan szörnyülködni, nem értem... Telefonáljanak be, hogy ez van, nézzék át, és jó napot. Nyilván nem fogják kilakoltatni őket 0 forintét, mint ahogy amikor valaki véletlenül 100 milliárd forintról kap telefonszámlát, az is egészen biztos hogy téves..
lópicigáspár
Ismerve Laci barátomat, gondolom szétvetette az ideg! :-) Ha valaki lesz@rta magas lóról, na Ő igen! :-D
hallgatag
"... de – tette hozzá a szóvivő – természetesen akkor sem zárták volna el a csapot, ha nem fordul lapunkhoz – a tévedés előbb kiderült volna..."
Ö a Futó Erika...és szóvivö... elfuthatna szégyenében !!!
Persze, hogy nem zárták volna el...és még el is higgyük ???
Erröl hiresek a szolgáltatók...
És hol az erkölcsi kártérités ???
almalibre
Az ilyen poénolat annak idején a Ludas Matyinak küldték be...
leszúrt rittberger
@hallgatag: Milyen erkölcsi kártérítés? :DDDDD Talán belerokkant agyilag, mire elhitte, hogy a 0 az tényleg nulla, vagy mi?
verőce21
Egy felszólítás melléklete lehet csak a számla! A felszólításon egészen biztosan ott van, hogy "amennyiben már rendezte tartozását, levelünket tekintse tárgytalannak!"

(Csak enélkül a "kis kavarás" nélkül nem lenne hír a hír!) :)
entero
@verőce21: Ez kell a magyarnak, a félig leközölt hírek, hiszen akkor egyből lehet háborogni. Olyan ez, mint amikor Orbán fél órás beszédéből kiemelnek egy mondatot, vagy éppen Lázár elhíresült esetét is említhetném.
darwin
@leszúrt rittberger: @verőce21: @entero: Aki ilyen levelet kap,igenis háborog.
Manapság sokan kapnak felszólítást,sok embernek összerándul a gyomra a szolgáltatói levelektől.Ha pedig teljesen indokolatlanul,akkor igenis anyázhasson kicsit!
SwordFish
Ezt a gázszolgáltatót is államosítani fogják hamarosan. >:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.