A pedagógusok kedvező tapasztalatairól számolt be az új tantárgy, az erkölcstan oktatása kapcsán a köznevelésért felelős államtitkár, miután csütörtökön a fővárosban az ország több pontjáról érkező pedagógusokkal folytatott zártkörű megbeszélést.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
és téged ki imád??? ugye nem sokan.
kukac50
Imádnák ha a nyáron kifizetett tankönyveket végre megkapnák.
nusika
Hoffmann erkölcsős-e? Lásd nőverő képviselő elleni szavazás!
Tootsy
Na, eleg megint egy kicsit a sorok kozt olvasni, es mar meg is van a megvezetett eredmeny: Eloszor is: nagyon kivancsi volnek, hogy egy kicsi elsos a szivecske oran mitol es mirol imad beszelni? Netan a kicsiket arra hasznaljak fel, hogy beszamoljanak az otthon tortentekrol? Masodszor: a meghivott iskolaigazgatok mintha a II. keruletbol kerultek volna ki tobben is, ahol ugye elenyeszo pl. a hajlektalanok, munkanelkuliek, devizahitelesek szama, sokkal inkabb jellemzo a magas fizetes, esetleg parttagsaggal egybekotve.

Mi van, megint csinalunk egy iranyitott statisztikat? Es elmondjak vajon az erkolcstanoran, hogy a bacsik, akik a Parlamentben ulnek, neha felig agyonverik a feleseguket, de ez nem baj, mert ez igy helyes a regi magyar felfogas szerint? Es mit mondanak a hittanorakon a gyerekeknek? Hogy a katolikus egyhaz feje a romai papa, aki a Vatikanban ul a rettento nagy vagyonan, es ritualisan 3 eves lanykak aldozati ritusain vesz reszt?

Szep es kovetendo peldak ezek, vessetek jol a fejetekbe, kicsikeim...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.