A külhoni magyarság megmaradásáért folytatott küzdelem eszközeke a nyelv, a hit és az identitás megőrzése - mondta Orbán Viktor a felvidéki Rimaszombatban tartott beszédében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zabhegyező
Azt a templomot is újra kell majd szentelni mert a sátán földi helytartója a patáját beléje tette :(
hetöndöe
Már csuhásnak is állt ez a szerencsétlen hülye,nagyot fordult a világ vele.
bakegya
AMI AZT ILLETI,SZAKSZERŰEN EMELTE ÁLDÁSRA MINDKÉT KEZÉT ."Angéla" már vehette szakrális ráhangolódását "ez az a napra" mikor is Orbánizmusból ideológiai gyülekezeti kampányt celebrál.Kibiztosította a szavazati képeslapjait egy néhány millióval a zsebében... a jókedvű adakozót az isten is szereti!-szlogennel
-határainkon túl osztogat,itthon meg fosz...!!!-mert a magyar gazdaság olyan nagyon jól teljesít...nem a német...a magyar kormányfő társadalmi célú kihelyezett istentisztelő toborzója a felvidéki Rimaszombatban.Dícséretes a szentéletű vicktor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.