A Napi.hu utánajárt annak, hogy az egyes szektorokban mennyivel nőttek a fizetések a válság kitörése, 2008 óta. A globális visszaesés kezdetekor 189,9 ezer forint volt a bruttó magyar átlagfizetés, ez...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Ne áltassuk magunkat,több,mint 1 millió munkahely szűnt meg ez idő alatt,több,mint félmillióan végleg elhagyták az országukat,félmillióan,ha nem többen élnek fedél nélkül a fejük fölött,és több milliárd forintot loptak el a bankok a zsebünkből és tettek több családot földönfutóvá,kergettek öngyilkosságba , a deviza többszörös kamatbehajtásai miatt !
szaboria1
@Nakimaga: A bankok megadóztatása is közrejátszik az nagy fokú emelésre .Mily érdekes az is, hogy a bankokat 2 évre tervezték megadóztatni és most megint bejelentették meghosszabbítják jövőre is. Azt kell tudomásul venni a bankok nem jótéti intézmények. Sehol a világon nem nyelik le a rájuk rakó terheket úgy hogy ne terhelje tovább. A betétesek kamatait mindig is a magasabb hitelkamatokból fedezték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.