Pénzt kaptak a tüntetők 2006-ban - mondta a bíróságon Lapid Lajos. A budapesti rendőrfőkapitány akkori helyettese szerint az alaptarifa 5 ezer forint volt, de a rendbontók akár 100 ezer forintot is kaphattak, igaz, ezt nem tudja bizonyítani. Lapid szerint a tévészékházat 2006 őszén megostromló tömeg a Parlamentet akarta elfoglalni.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Megérte 5ezer forintért magatok közé lövetni idióta aljadék csürhe!!!
Vagy esetleg így ment a dolog:
Alapdíj: 5000Ft ( magában foglal három macskakő dobást és 2 kirakat betörést)
Eldobott macskakő: +1000Ft/darab
Felgyújtott autó: +5000Ft/darab...rendőrautó +10000Ft
Bedobott kirakat: +500Ft...macskakővel +1000Ft
Eldobott füstgránát: +1000Ft/darab
Tanklopás (egyedi): +100000Ft
Székházostrom: nem jár bónusz mert siker esetén az épület szabadon kirabolható
Békés tüntetők a nagy lónak a fa...azt...Fizetett senkiházi banda...ennyit értek ...ezeket véditek...élükön a fő kordonbontó és bukott puccsos...a cigánypáva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Addig csak handabandázás lesz amíg a felelősöket meg nem nevezik. Soha nem késő, mert a hazaárulás nem évül el. Ki kell vizsgálni és megnevezni a felelősöket. Mi már tudjuk, hogy kinek állt az érdekében és erre utalnak az általink ismert tények. És, hogy a rendőr mit mond ? Hát bizony, ha bizonyítani nem tudja, de elindíthat egy ilyen irányú tisztázást. Ugy FIDESZ módon már fut az igazságunk. Még hogy a krumplit otthonról vitték ! Ja. Viszont a téren szartak és hugyoztak ezek a "hősök". Már bocsi mindenkitől, de az igazság nem ismer határt. Összetévesztették a náci tábort a Kossuth térrel. Hogy miért ? Na ennek kellene már kiderülnie, lehetőleg a választások előtt.
Hellcat
Még szép, hogy benne van a qrbán keze...ott kép hogy bontja a kordont meg hergeli a tömegeket...csak ő utána elhagyta a terepet a páncélozott kis autójában testőrökkel, a fizetett csürhe meg hátramaradt rombolni. Gondoljatok csak bele ha sikerült volna neki a rendbontás és a puccs az októberi forradalom 50. évfordulóján...akkora pofája lehetett volna hogy bele se merek gondolni. De nem jött össze ezért ment kezeltetni magát Gratzba. Aljas egy féreg ez a fidesz társaság ezt soha nem szabad elfelejteni.
Vizual
Azért ne felejtkezzünk el arról, hogy nem Orbán áll egyedül a vártán. Talán kicsit arrébb is lehetne kutakodni. Próbált focizni, és ott ugye az ellenfelet meg kell téveszteni. Hát úgy néz ki az "ármány" megy ezeknél. Az is kérdés, hogy "KIK ?" Csak van egy gyenge láncszem, a sok beszari között.
vukkocska
@A Tündik bündije: Tudod, engem nem is az zavar, hogy kaptak és mennyit a tüntetők. Sokkal jobban az, hogy akik megpróbálták a rendbontást megszüntetni, azok mind egytől egyik katonai bíróság előtt állnak. Tudom, azért szívóznak, hogy hátha mégis kijön belőle az, hogy Gyurcsány adta ki a parancsot, és ezért őt felelősségre lehessen vonni. Pedig Gyurcsány csak annyit mondott, minden törvényes eszközzel védjék meg Budapestet. Ha ennyit sem tett volna, akkor most azért akarnák a fejét venni. Vezető rendőrtisztek ellen folyik az eljárás, a 220 millió forintos, tv székházban okozott kárért, az Erzsébet hídi gyújtogatásért, a betört kirakatokért senki nem hogy nem vontak felelősségre, de még büntetőeljárás sincs ellenük. Így lehet elbizonytalanítani a rendőrséget, így lehet szembe állítani az állampolgárokkal.
bencemacska
@vörösfuvalat: 2013. november 19., 21:50

Besz...va nehéz közlekedni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.