A szerelemgiroszt áruló török még bizakodik, a vietnami árusok tovább alkudnak számológépeiken, viszont senki sem tudja teljesen biztosan, hogy csütörtökön tényleg bezárják-e a józsefvárosi piacot. A kerületnek elege van a feketézésből, a terület tulajdonosa nem nagyon teketóriázna, a piacosok azonban azt mondják, hogy rendben vannak az engedélyeik, és nem zárnak be.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
A Józsefvárosi piac a szegények piaca. Ezt kell felszámolni? Nagyobb ellenőrzés mellett, meg kellene tartani, mert a 47.000. vagíy annál kevesebb pénzből gazdálkodóknak erősen meg kell gondolni, hogy ezen a piacon, vagy a CBA-ban vásárol.
Kocsis úrnak hány helyről van jövedelme? Könnyen beszél az, aki nem tudja mi az éhezés, télen a fagyoskodás, nem az angolt használt ruha boltban, netán a Vöröskereszt által begyűjtött ruhanemükre szorul.
Ennyi érzéketlenség felháborító.
Ismétlem, tessék szigorítani az ellenőrzést, esetleg azokat kitiltani a piacról akik nem tisztességesen folytatják tevékenységüket, de a szegénység miatt ezen a piacon kénytelen vásárlókat nem kellene büntetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.