Teljes szereptévesztésben van a baloldali és liberális értelmiség, amikor függetlennek gondolja magát, és a partvonalról kiabál be "felelőtlenül" a politikusoknak, akiket egyébként mélységesen lenéz - állítja a kormánynak is dolgozó Századvég stratégiai igazgatója, aki szerint egy politikai elemző sokkal inkább politikus, mint értelmiségi. G. Fodor Gábor - többek között a "férfiasságról", a kormány "nagyvonalúságáról" szóló - blogjával egy év alatt többször kiverte a biztosítékot a baloldalon, ezért az indítékairól, a jobboldalhoz való viszonyáról kérdeztük, így az "áll mint a cövek" témakör is előkerült. Interjú.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Esetleg ha nem fogadná el Orbántól évente azt az egy milliárdot... Akkor talán meggondolandó lenne, hogy képes-e független tanulmányokra, kutatásokra.
Így viszont el kell fogadnia, hogy bértollnoknak, seggnyalónak, hajbóklónak, szolgalelkűnek tartja a közvélemény.
De ő is nagyon jól tudja mit cselekszik, csak most amúgy jó fityeszes módra, hazugságra áll a szája.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Aki felveszi a jó kis milliárdokat, az ne akarjon becsületesnek látszani, mert kiröhögik! Joggal! Ki hinné a Századvégnek, hogy tisztességes?
joopapa
Aki utcalányként keresi a kenyerét, az ne háborogjon ha le k..vázák!!!
Gyuri Géderről
Úgy gondolom, ha az igazgató urat zavarja, hogy seggnyalással vádolják, próbálkozzon szo...sal. Lehet, hogy az nem lesz ennyire feltűnő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.