A Blikk információi szerint K. Rudolf és felesége, Andrea hosszú évekig emberi ésszel fel sem fogható borzalmakat művelt lányukkal és két fiukkal.

A 8, 9 és 10 éves gyerekeknek együtt kellett pornófilmet nézniük szüleikkel, majd az abban látottakat rajtuk próbálták ki, előtte azonban gyakran félholtra verték őket. A férfi és a nő együtt követték el a tettüket – olvasható a lapban.

Arra tanították őket, hogy csótányokat és más bogarakat fogjanak és egyenek meg – mondta el rendőrségi forrásunk, és hozzátette: még elképzelni is nehéz, de patkányokat és más rágcsálókat is adtak enni a gyerekeknek – mondta a lap egyik informátora.

- Én semmit nem vettem észre a dologból. Igaz, naphosszat a házban voltak a kicsik. Szótlan, félénk gyerekek voltak, de ez úgy tűnt, mintha jól neveltek lettek volna. Amikor a rendőrök itt voltak, s elmondták, mi történt, elsírtam magam. S azóta is mindennap, amikor eszembe jut, mi történt az ajtó mögött – mondta Ildikó asszony, az egyik szomszéd.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

valakiaki
Nincs a világon förtelmesebb bűn annál, ha valaki a gyermekét szisztematikusan bántalmazza, megnyomorítja, kínozza, terrorizálja akár csak lelkileg is, abban az időszakban amikor az vele szemben tehetetlen, kiszolgáltatott, ártalmatlan. Erre a bűnre nincs feloldozás sem itt, sem pedig a másvilágon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
Elképesztő, hogy ilyesmi megtörténhetett, sőt éveken keresztül nem derült fény a szörnyűségre. Szerencsétlen gyerekek nagyon méltatlan szülőket fogtak ki maguknak... Elgondolkodom, hogy amikor egy kicsi lélek elindul a Földre, célirányosan az által kiválasztott szülőkhöz, akkor tudja-e, hogy mi vár rá? Akarták-e a gyermekeket ezek a beteg lelkű, gonosz emberek, vagy csak úgy lettek, és ha már ott voltak, akkor használták őket mocskos ösztöneik szerint?
Miért engedte Isten, hogy ez megtörténjen? Talán a szemünket szeretné ráirányítani a túlzottan "megengedő" eltévelyedésekre? Ma már nem gond az egyneműek kapcsolata, sőt, mintha kimondottan támogatná azt a társadalom egy része. Közben egyre több pedofil aberrációról hallani, de nem ritka a szodómia és egyéb borzalmak sem.
Nem lehet azzal menteni a három kisgyermek szüleit, hogy primitív emberek, akik talán nem is voltak tudatában annak, hogy milyen bűnt követnek el, hiszen az állat is védi a kicsinyeit mindentől és mindenkitől, a nőstény oroszlán még a hím oroszlántól is védeni kénytelen kölykeit, mert azok megölnék őket, ezek az embernek mondott lények pedig módszeresen kínozták és alázták gyermekeiket... Rosszabbak az állatnál, tehát példás büntetést érdemelnek!
JAJMÁR
@lenhardtibolya: 08:45 Furcsán értelmezed a kereszténységet. "Miért engedte Isten, hogy ez megtörténjen? Talán a szemünket szeretné ráirányítani a túlzottan "megengedő" eltévelyedésekre?" - Nem! Nem Isten engedi a gyűlöletet, a háborúkat, és a gonosz tetteket sem, nem gondolhatod komolyan. (Megfeledkezel Luciferről)
Az egyén felelőssége a hangsúlyos, és a felebaráti szeretet. Előítéleteid vannak más közösségek, más identitású emberek felé, ez pedig gyűlöletből fakad. Ezért hamis, és álszent.

Egyértelmű, hogy a bűnöző emberek tetteit el kell ítélni, és senki nem mentegeti őket, de nem ítélhetsz el egész csoportokat, még azt sem, ahova a bűnös emberek tartoznak, feltételezések alapján. Csak a bűnös egyéneket. Nem tudom, hogy érted-e?

"S ne hidd, míg száll sóhajod, Hogy Teremtőd nincsen ott, És ne hidd, ha könnyezel, Hogy Teremtőd nincs közel. Belénk oltja örömét: Hogy bajunk ő zúzza szét, És míg meg nem enyhülünk, Mellénk ül és sír velünk." (Villiam Blake)
lenhardtibolya
@JAJMÁR: Nagyon köszönöm az idézetet, igazán elgondolkodtatott, és teljesen igaz. Sajnos amikor szörnyűségek történnek, ahogy ezzel a három gyerekkel is megesett, az ember gyarló módon felteszi a kérdést, hogy miért engedte Isten, hogy ez megtörténjen. Persze tudom, hogy ez nem az ő műve, hanem tényleg a gonoszé ill. az embereké, akik szabad akaratot nyertek.
YAK
Milyen fura, hogy innen nézve pont úgy tűnik, mintha Isten mégiscsak engedné a gonoszt, randalírozzon csak nyugodtan. Persze lehet hogy nem.
YAK
Végsősoron játékon kívül van, mi hozzuk bele, de ennyi erővel a rózsaszín egyszarvú is jöhetne. Meg a karma-hazugság..
Gyuri Géderről
Elképesztő dühöt ébresztett bennem. Végig gondoltam, hogy mit kellene tenni.
Először is, nem Istenhez fohászkodni, vagy Őt okolni, mert ez nem vezet sehova.
A megoldás rém egyszerű. (ez bármely hasonló esetre tökéletes)
- a két elkövetőt, felnégyelni és kitűzni a település négy sarkára.
- azokat hivatalnokokat (gyámügy, rendőrség stb.) akik az eset bejelentése után, nem tettek eleget a törvényi előírásoknak, saját elhatározásukból vagy felsőbb utasításra, ez esetben aki az utasítást kiadta, életfogytiglan börtönre ítélni, önellátó rendszerben.
- azoknak akik köntörfalazva magyarázzák és próbálják tologatni a felelősséget, ezzel elkendőzni a tettek súlyát a nyelvüket kell kitépni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.