Szerdán kezdődik a hanuka ünnepe. Jó alkalom ez arra, hogy összeboruljanak egymással emberek és zemberek - de ne álljunk meg félúton! Volnának javaslataim. Az ünnepségsorozaton részt vesz mások mellett Hende Csaba honvédelmi miniszter, Tarlós István főpolgármester, Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője, Szigetvári Viktor, az Együtt 2014 társelnöke, Székhelyi József Jászai Mari-díjas színművész, Heller Ágnes Széchenyi-díjas filozófus és Farkasházy Tivadar humorista. Az ember szeme könnybe lábad: íme az igazi, mondhatni, nemzeti összefogás!

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
Ha már a gyilkosokat is muszáj szeretni, mi baj van abban, ha a klasszikus bolsik és a klasszikus antiszemiták is összeborulnak? Egyik is gyilkolt éppen eleget, a másik is, méltók a közös ünneplésre, nem?

De nekem azért mégis csak van egy ki bajom mindkét ölelkező féllel. Mert mostanára Magyarországon egyszerűen Hanukára váltották valahogyan a Karácsonyt és Pészahra a Húsvétot, Szent István ünnepén pedig a zsidó főrabbi emlékezik meg a holokausztról a Bazilikában, társai pedig hulladarabnak nevezik a Szentjobbot.

Nincs véletlen itt valami tévedés?

Tudtommal az ünnephelyettesítők egyike sem kimondottan a magyar nemzetnek az ünnepe.

Sz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.