Egy, az MTI által közzétett grafikon jól látszik, milyen mértékben nőtt a hajléktalanok száma Magyarországon 1993 és 2012 között. A fedél nélküliek száma az ábra szerint 1993 és 1994, illetve 2011-2012 között nőtt a leginkább.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@űrbán :Nem csak ilyenek vannak.Az utcánkban 30 házban nem laknak,elköltöztek az ország másik oldalára,külföldre,mert itt munka nincs.A fiatalok,akik még itt maradtak, szívesen vennék meg,de munka nincs,kölcsön nincs.Maradnak a szülőknél,külön-külön,gyereket nem vállalnak,mert mire.Ennyi.
dömdödöm
@darwin: Az a baj tudod hogy előbb vagy utóbb az összeharácsolt pénzekből el kell kezdeni visszaosztani és nem maguknak hanem a társadalom súlyos problémáit kell megoldani mert különben ránk (rájuk ) szakad és vége a dalnak .
erre kaptak felhatalmazást ,nem arra hogy maguknak leosszanak mindent és elkezdjenek milliárdosokat gyártani akiknek egyébként is a szociális érzékenysége egyenlő a 0 -val . Ilyenekhez kerülnek most jelenleg óriási vagyonok ,olyanokhoz akik nem fognak tudni vele mit kezdeni ,legalább is olyat nem ami hasznos lenne ennek a társadalomnak .:-(
:-(
darwin
@dömdödöm: A vagyonokat nem fogják visszaosztani.Soha.Más megoldáson kell gondolkodni hajléktalanügyben.
dömdödöm
@darwin: sokan nem birtokolni szeretnének hanem lakni és élni ,ha lehetséges normálisan
nyugati középszínvonalon . Ami most itt van az a balkáni szinvonalhoz közelít .
Mo jobban közelít ! :-(
dömdödöm
@darwin: nem a vagyonokat kell visszaosztani ,hanem a vagyonokból kell lepasszolni .
Nagy különbség , hidd el nincs más választás . Ha a gazdasági hanyatlás folytatódik vagy tovább stagnál ugy is bukni fogják lehet hogy az összes pénzüket ,ez törvényszerű .
véletlenek nincsenek .Ami most folyik az időhúzásnak jó csak másra nem ,végtelenségig sehonnan nem lehet pénzeket kiszipolyozni mert rövidesen szépen sorban megelégelik és lépnek . A következményei szintén beláthatatlanok .
Veszélyes játék ez kéremszépen !:-(
darwin
@dömdödöm: Veszélyes és beláthatatlan.A lepasszolás és a lépés is.Valamelyik bekövetkezik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.