Vétlen lövés érte a terrorelhárítók munkatársát egyik kollégájának fegyveréből hétfő este Budapesten, egy sikeres elfogási akciót követően. A Hír24 szerint a "lövlödözést" az elfogott személy kezdte, a 444 szemtanúi szerint a férfi nem lőhetett, mert a kommandósok "addig ütötték, míg el nem ájult".

Egymást lőtték a TEK-esek

A TEK közlése szerint a sérültet kórházba vitték. Hajdu János, a TEK főigazgatója vizsgálatot rendelt el, ennek lezárultáig további információt nem közölnek.

A Hír24 úgy tudja, hogy a terrorelhárítók egy ismeretlen fegyverest akartak egy taxiból „kiszedni", aki ki is szállt, de azzal a lendülettel tüzet nyitott. A TEK-esek ekkor viszonozták a tüzet, amelyben a támadó megsérült, de egyikük véletlenül kollégájára is rálőtt.

A 444 olvasóinak beszámolója szerint viszont "nem a fickó lövöldözött". Az újságnak azt írta egy szemtanú: "a taxi elé bevágott az első kocsi (villogó kék fényt használva) a taxis megállt, illetve a taxit követő kocsik is (...) Később kiszedték a fickót a kocsiból, és kegyelmet nem kímélve ütötték. El is ájult az ütésetektől. Legjobb tudomásom szerint nem a fickó lövöldözött, mert magánál sem volt … Szerintem a TEK-esek néztek be valamit, és sült el az egyik maszkos fegyvere".

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@nemkati: Bocsi, ha megsértettelek, nem állt szándékomban!
Én sem tudnék rugdosni senkit! Felháborít, hogy az, amikor egy ember megadja magát és annak ellenére leteperik, megrugdossák!

Láttam annak idején a videót, hát kellő képen fel voltam háborodva.
Azóta is keresem, hogy mit jelent az a szó, hogy Békemenet!!
Na ez az a csoport, ahova én soha nem fogok tartozni!!
percsi
@Darthon1: Bocsi, félre értettél!!!
Gúnyos megjegyzés volt, nem terád!

Egyet értek veled, mocskos, naplopó, garázdálkodó, erkölcstelen banda! Ezekre nem megy a TEK, sőt, még bocsánatot is kérnek tőlük! Ez a banda is a tisztességes nép ellen lesz majd irányítva!
nemkati
@percsi: Nem sértettél meg, tudtam, hogy csak költői kérdés. :)
Darthon1
@A Tündik bündije: az Igazságos Bírónak közömbös az emberek véleménye.
Darthon1
@A Tündik bündije: :-))) én csak kérni szoktam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.