Vétlen lövés érte a terrorelhárítók munkatársát egyik kollégájának fegyveréből hétfő este Budapesten, egy sikeres elfogási akciót követően. A Hír24 szerint a "lövlödözést" az elfogott személy kezdte, a 444 szemtanúi szerint a férfi nem lőhetett, mert a kommandósok "addig ütötték, míg el nem ájult".

Egymást lőtték a TEK-esek

A TEK közlése szerint a sérültet kórházba vitték. Hajdu János, a TEK főigazgatója vizsgálatot rendelt el, ennek lezárultáig további információt nem közölnek.

A Hír24 úgy tudja, hogy a terrorelhárítók egy ismeretlen fegyverest akartak egy taxiból „kiszedni", aki ki is szállt, de azzal a lendülettel tüzet nyitott. A TEK-esek ekkor viszonozták a tüzet, amelyben a támadó megsérült, de egyikük véletlenül kollégájára is rálőtt.

A 444 olvasóinak beszámolója szerint viszont "nem a fickó lövöldözött". Az újságnak azt írta egy szemtanú: "a taxi elé bevágott az első kocsi (villogó kék fényt használva) a taxis megállt, illetve a taxit követő kocsik is (...) Később kiszedték a fickót a kocsiból, és kegyelmet nem kímélve ütötték. El is ájult az ütésetektől. Legjobb tudomásom szerint nem a fickó lövöldözött, mert magánál sem volt … Szerintem a TEK-esek néztek be valamit, és sült el az egyik maszkos fegyvere".

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
percsi
Mennyi pénzünkbe kerül ez a profi kiképzés?
percsi
A TEK emberei csak a fegyver nélküli lakósságra van kiképezve?
Desischado
Bár egymást kezdenék levadászni, ezek a "profi szakemberek"!
szablyafűrész
@percsi: Évi 10-13 milliárdba !

ha valakit terrortámadás érne, ne a TEK-et hívja, hanem a Máltai Szeretetszolgálatot, akkor legalább életben marad...-...
kopeba
Úgy látszik lassan elfogynak a nyugdíjasok. Még mindig jobb ha egymásra lövöldöznek-
Meine Ehre heisst Treue
Hofi kérdezi az anyóst:

- Mama, hogy van az, hogy az egyik marxista, lövi a másik marxistát?
- Tudod, fiam, lakva ismeri meg az ember a másikat!
Mobil123
Jobbulást kívánok a sérültnek!!
Hajdu meg ne a parádézzon hanem normális kiképzést tartson az embereinek ha már annyira kell hogy legyen ilyen brigág, és ennyi pénzból meg kiváltképp!!
Ha egymást lődözik le akkor Mi jobb ha lapos kuszásban közlekedünk !!
nemkati
" a terrorelhárítók egy ismeretlen fegyverest akartak egy taxiból „kiszedni", ... (...) Később kiszedték a fickót a kocsiból, és kegyelmet nem kímélve ütötték. El is ájult az ütésetektől."

Ekkor a TEK-esek ijedtükben tüzet nyitottak az ájult "fegyveresre", majd egymásra. Csak igazságot szolgáltattak, ha a támadó harcképtelen, a védekező is legyen az. Hogy ki a támadó és ki a védekező, az tetszés szerint behelyettesthető. Vagy egy ismeretlen fegyveres, vagy egy ismeretlen terrorelhárító.
Hogy miért nem ezeket küldik 0rbán védelmére?!
coyote3
Ebben az a szörnyű, hogy itt egy ember élete veszélybe került. nagy valószínűséggel emberi mulasztás és felelőtlenség miatt. lehet, hogy nem a megfelelő emberanyag van ott, hanem elvhű -és alkalmatlan-pártkatonák?
Vizual
...és mindez Budapest belvárosában !
nemkati
@coyote3: Na de mi kerül ezeken az elvhű -és alkalmatlan-pártkatonákon évi 10-13 milliárdba?
ila51
a TEK , mint a tej , ahányszor kifut , leég ...
szaboria1
@nemkati: nem tudtad a szupernek nevezett kiképzés. Én még csak azt nem értem kik a terroristák akik ellen ez a csapat van. Mert eddig csak olyan bűnözőket fogtak el akiket a rendőrségnek kellene. A pénz meg tartalékolják jövőre hátha OV nem nyer és akkor legyen a havernak egy kis végkielégités.
töky
Ha már megmaradt egy golyó ,az sem veszett kárba így hát tökön lőtte a másik balfaszt. Agyonfizetett tökkelütöttek. Orbán zsoldosai.A pizsamás öreg nyugdíjassal persze tudnak kemények lenni. Balfasz banda.
human
Na lassan a TEK-től kell félnünk, hogy kapunk egy golyót akció közben. Ezt fekete humornak szántam és remélem az is marad.
keresztapa
Egyáltalán tudják azt ezek a terror elhárító ismeretlenek, hogy hogyan is néz ki egy terrorista? Vagy az is olyan ismeretlen részükre, mint a felderítés, felismerés, megelőzés, nemzetközi terror, ismert személyek nyilvántartottak felismerése. A terrorista jellemzője, elsőnek ő lő, hogy ne tudjanak rá lőni. Az a terrorista nem lép ki a kocsiból hogy ismeretlen, tudatlan, eszement, álarcos, fegyverrel fenyegető banditának engedelmeskedjen, vagy megkérdezze, hogy mi a fenét akar! közlekedési balesettett, vagy egyszerű személyi igazoltatást?
töky
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: TEK kelütöttek.
coni
Szerencse, hogy nem egy járókelőt lőtt
le.
A Tündik bündije
@coyote3: Orbán helyében kezdenék félni, hogy ezek védik majd meg...
hallgatag
A mai hirekben azt mondták, hogy az egyik TEK-es
kezében " véletlenül sült el a fegyver "...Na ez
elgondolkoztató...Még más sem sül el " véletlenül ",
nemhogy egy fegyver...:)
Igazi kiképzett harcosok...
szablyafűrész
Ezek a búcsúban, fapálcikákra lövöldöző legények olyanok, mint a kiéhezett vadászok, akiknek viszket az ujja a ravaszon, ha megkondul a templom harangja, máris a hang irányába lő !
Ha nem kondul meg, akkor meg a hajtókra...
keresztapa
Semmi baj a büntetéssel! Annál inkább a büntetés mértékével, ami igényelné de nem igényli, mint ember, főleg mint bíró ! Az emberi igazságérzet alapját, hogy legyen neki! A társadalom által elfogadott és azt betartó, jogkövető magatartás igazságérzete, a paragrafusok alkalmazásával. Ez az ami egy jogállamban az ítéletet hozó, BÍRÓ alkalmasságát, a bírói tevékenység folytatásához, az egyértelmű alkalmatlanná minősíti. Mivel bizonyítottan tudatmódosító szer hatása alatt követte el a bűncselekményt, sajátos életvitelével, melyet a társadalom joggal elvet, de ő azt folytatja, és követ el, a társadalom ellen emberéleteket, semmibevevő cselekedetet.
Ez most Bíró = avagy KERESKEDŐ, melynél a piac határozza meg az ítéletet. Mert van az a pénz ami az embert és az életet felülírni képes. .
keresztapa
Tévedtem Rogán vizsgálatot kér Rezesova Luxus házi őrizete miatt! Kommenthez!
Vizual
Egyre nagyobb a zavar. Már valami technikus is ott volt. (?) Minek ? És ugye a zsebébe nyúlt valamelyik és azért sült el...
De könyörgöm, ez a profin kiképzett egység, hogyan követ el ilyen amatőr hibát. Már fegyver sem volt, már Hajdú úr tudja, hogy a világon mindenhol a belvárosban fogják el a fegyveres bűnözőt, és hasonló zöldségek repkednek. Kérdezzék már meg az ujságírók, hogy miért is lett egy elit egység főnöke, mihez is ért, mert a küzdősport nem elég, sem a Rendőrtiszti Főiskola. Honnan szedte össze seperc alatt a beosztottakat ? Hová költötte azt az állítólagos 10 milliárdos évi támogatásokat ? Mi a frászt kerestek külföldön.? /Stb/ Bár azt tudom, hogy repülőt és sok Q gépkocsit vettek.
De az Isten mentse meg azokat akiket terroristák egy repülőn túszul ejtenek ! Mert a TEK még a zsebbe nyúl...
Talán maradhatnának a "pizsamás" nyugdíjasoknál. A franc vigye, még ez is gagyi.
A Tündik bündije
@Vizual: "Honnan szedte össze seperc alatt a beosztottakat?"

Nem akarom letörni az illúzióidat, de bizony sok "birodalmi rohamosztagos" a TEK-ben nem egyéb, mint egy 8 osztályos, felpumpált szteroidhuszár, 3 hónapos vagyonőri tanfolyással, és csak azért villognak ott, mert anno a Hajdu nevű lakótelepninja spanjai voltak.
A Tündik bündije
@hallgatag: Biztos nagyon ideges természetű a fiú, azért sült el olyan hirtelen :-)))
Vizual
@A Tündik bündije: Nincsenek illúzioim.
bukfenc
@keresztapa: te tucc valamit keresztfater!!!
Miko' lesz a dzsihád??
mennyi a tagdíj az IRA-ba? :))
Mi leszel, ha nagy leszel??

Én tenorista!!
hangszeres tenorista!!
bukfenc
@coni: gondolod megírták volna??
Ha úgy is lenne, a tek rögtön kitalálta volna, hogy a big loden Mo.-i képviselője volt.
Igaz 82 éves rokkantnyugdíjasnak álcázva...
bukfenc
@A Tündik bündije: Én akkor sülök el hirtelen, ha friss hús kerül az étlapomra!! :))
bukfenc
Szerintem ezek a "tökösök" még életükben nem találkoztak igazi terroristával!!

Egy igazi iszlám fanatikus, ezeket a töketleneket hármasával trancsírozná fel.

ha ide jönne néhány big lodenes ezek ki se mernének jönni az uccára...

Max. videó játékokon gyakorolják a terror elhárítást, az meg, ugye nem lő vissza...
percsi
@nemkati: Na de mi kerül ezeken az elvhű -és alkalmatlan-pártkatonákon évi 10-13 milliárdba?
Szerintem a lőszer, ha ennyire pazarolnak, jövőre 20 milliárd lesz!

"Hogy miért nem ezeket küldik 0rbán védelmére?"
Azért mert csak a fegyvertelen nép ellen vannak kiképezve, látod, ahogy fegyverest kellett volna megsemmisíteniük, ijedtükben elsült a fegyverük!

Szerintem a közmunkásokat nem az iskolapadba, hanem a TEK-be kellene berakni, lehet, hogy nagyobb biztonságban lennénk. Na, meg maradna pénz az eü-re.

Belőlem is kitűnő terrorelhárító lenne, a vakvilágba én is tudok lövöldözni, lehet, hogy jelentkezem, bár még nem akarok meghalni!
nemkati
@percsi: :))
Én már lőttem légpuskával, de állandóan mellément, úgyhogy senkit se tudtam megsebesíteni.
percsi
@nemkati: Akár kiképző tiszt is lehetnél:)) Nem akarsz jelentkezni?
nemkati
@percsi: Jó ötlet, azt hiszem, tehetséges vagyok, annyira biztosan, mint egy TEK-es. :DD
Darthon1
Javaslatom ennek a gyorsan elsülő majomnak, orvossal kezeltesse a coitus interruptusát!
Másrészt javaslom a bűnöző ügyvédjének, hogy a nyilvánosságot is bevonva tegyen feljelentést a TEK ellen szakszerűtlen, jogszerűtlen és aránytalan intézkedéssel elkövetett bántalmazás hivatalos eljárásban bűncselekmény elkövetése miatt! Ugye mostanában sittelték le azt a két rendőrt, aki agyonvert egy embert. A TEK-nek sincs joga addig ütni az elfogottat, amíg el nem ájul! Ezeket az agyatlan szteroid tartályokat az agresszióra kondicionálják. Ebben az országban csak úgy tudtak terror cselekményhez jutni, hogy a törvényt módosították hozzá. Ettől lett egy betelefonáló fenyegetőző rögtön terrorista, holott régebben közveszéllyel fenyegetés volt a neve. Ahol helye lenne az agresszív hozzáállásnak, például a meccsek előtti háborús állapotok leverésénél, ott pedig elbújnak és nem intézkednek. Pedig a társadalom sokkal jobban elfogadná , ha egy-két drukker majmot pofoznának véresre.
Végül egy vicc. -Hogyan kezdik a TEK kiképzést, kérdi egy jelentkező?
-Hát az első része a legfájdalmasabb, mondja a megkérdezett. Amikor az agyat zsugorítják harmadára!
Darthon1
@A Tündik bündije: szerintem a korábbi bevetési alosztályok állományát olvasztották be ebbe a vízfejbe. És rendőri képzettségük van, tehát érettségijük is. Nyolc osztállyal nem lehet bekerülni. Viszont a megfelelési kényszer miatt és azért, hogy az Orbán hadsereg jelzőt maguk mögött tudhassák, minden olyan esetben kötelező őket hívni, ahol felmerülhet a fegyver, vagy nagy a veszély. Hallottam olyanról ahol a megfogott bűnözőt három órán át váratták a helyszínen, hogy a TEK "elfoghassa". Az átlag fizetésük egy régebbi infó alapján közelíti a nyolcszázezer forintot. Amíg bevetésiek voltak csak a rendőri fizetés dupláját kapták. Viszont ők voltak azok a rendőrök akik 32 évesen elmehettek nyugdíjba a dupla szorzó miatt. Egy év két évnek felelt meg és 12.5. év alatt összejött a 25 év szolgálati viszonyuk. Én az Avas lakótelepen járőröztetném őket, hogy szerezzenek egy kis való élet tapasztalatot!
A Tündik bündije
@Darthon1: Látom, Ynev halálistene jól értesült. A holtak beszédesek, mi? :-)))
kiskutyauto
Íme a sokadik bizonyság: normális, komoly, profi zsaru/katona nem áll be a viktátor szánalmas hobbi-magánhadseregébe, csak dilettáns balfácánok... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
Darthon1
@A Tündik bündije: :-))))
Az élők is.
martinpalermo
@bukfenc: Nem szorulnak rá,hogy megvédje valaki is őket---a világ legjobbjai között vannak.Melléd csapnának is elsülnél,világhírű.
percsi
@Darthon1: "ha egy-két drukker majmot pofoznának véresre"

Jézusom, Darthon1 egy terrorista!!!
nemkati
@percsi: Nem, csak szerintem jogvégzett lehet. :)
percsi
@nemkati: És mondd csak, nyugdíjas bácsit tudsz rugdosni?
És azt tudod-e, hogy egy biciklitolvaj terrorista?

"Az újságnak azt írta egy szemtanú: "a taxi elé bevágott az első kocsi (villogó kék fényt használva) a taxis megállt, illetve a taxit követő kocsik is (...) Később kiszedték a fickót a kocsiból, és kegyelmet nem kímélve ütötték. El is ájult az ütésetektől. Legjobb tudomásom szerint nem a fickó lövöldözött, mert magánál sem volt …

Szerintem a TEK-esek néztek be valamit, és sült el az egyik maszkos fegyvere".

Nem lehet, hogy ez egy illusztrált választási kampány 7. pontja volt??
Aki nincs mellettünk az vagy hazaáruló vagy terrorista!
nemkati
@percsi: Bevallom, nem vagyok olyan jól informált, mint Te, és azt se tudom, mit jelent a választási kampány 7. pontja. :(

Nyugdíjas bácsit nem rugdosnék soha, de az igazság az, hogy senkit nem rugdosnék, mert nem vagyok az a rugdosós fajta. Esetleg odébb taszajtanék egy nyugdíjas savazós bácsit a diáktüntetésen, aki szó szerint nem az arc szót használta, hanem egészen pontosan ezt mondta: "Akartok egy kis sósavat a pofátokba?" Meg még elküldte a diákokat, "Takarodjatok a k... anyátokba". Na őt egy kicsit odébb lökném, ha szabad.
index.hu/video/2013/03/07/fidesz_szekhaz_tuntetes/
Darthon1
@percsi: egyszer nézd végig amikor az Üllői úti aluljáróból feljönnek a Fradi drukkerek! Ha utána is azt mondod, hogy ezek emberek, akkor megemelem a kalapom előtted. Másrészt nekem jó az emlékezőkém és nagyon élénken emlékszem arra amikor a belügyminiszter bocsánatot kért a drukkerektől az erőszakos fellépésért. Csakhogy előtte még a focisták is a rendőrökre támadtak és rugdosták őket. Na akkor szűnt meg a jogállam ebben az országban. A másik belügyérre is emlékszem, amikor Kalapos Ibolyka azt találta mondani egy csúnyábbra sikerült zsidózásra a lelátó közönségétől, hogy sajnálja de nem ért a focihoz. Ezek szent tehenek és nem lehet hozzájuk nyúlni, sajnos. Úgyhogy fenntartom a véleményem üthetnék őket!
bukfenc
@Darthon1: Hú de igaz!..
Szerintem azért bújtatják el a komolyabb focimeccsek elöl, mert nincs annál viccesebb mikor egy v. kettő kigyúrt TÖKÖS-t lealáznak, megdobálnak!. Hova lenne a tek tekintélye??
Nem mintha lenne nekik.. :))
Az nem baj, ha a sima rendőrt leköpdösnek, de egy tek-est? (nem is tudnák feldolgozni a traumát) No meg a - presztízs!-
Egy tekes sokban van (tudjuk-sajnos), ha lezúznak belőlük párat (de jó lenne!) hajdú disztábornok akkor mit mondana a TV-be?

A "kigyúrtság?" sok élő profi küzdő gálát végig néztem élőben, ott látszott igazán mennyit ér..
Bruce Lee alkatú küzdők zúztak le ilyen ólomkatonákat!
Tul.képpen az ilyen figurák teszik nevetségessé a teket (többek között)
Ezek annyira lehetnek hajlékonyak mint a vasbeton, egy profi 60 kilós K.1-es háromszor körbepofozza, közbe, - mint a kutyák- lehugyozza,- mire felemeli a kezét.. :))
bukfenc
@percsi: Nem tenorista, csak jó látja a dolgokat!
A tek csak arra van kiképezve, hogy hatan rohanjanak egyre!! (mekkora bátorság kell ehhez?)
Mi lenne, ha hatan rohannának egy tekesre?
besz@rna! ilyenre nincsenek kiképezve!!
A tek ugyanúgy nevetségessé tette magát, mint orbánc ny.eú. komolyabb politikusai előtt...
percsi
@nemkati: Bocsi, ha megsértettelek, nem állt szándékomban!
Én sem tudnék rugdosni senkit! Felháborít, hogy az, amikor egy ember megadja magát és annak ellenére leteperik, megrugdossák!

Láttam annak idején a videót, hát kellő képen fel voltam háborodva.
Azóta is keresem, hogy mit jelent az a szó, hogy Békemenet!!
Na ez az a csoport, ahova én soha nem fogok tartozni!!
percsi
@Darthon1: Bocsi, félre értettél!!!
Gúnyos megjegyzés volt, nem terád!

Egyet értek veled, mocskos, naplopó, garázdálkodó, erkölcstelen banda! Ezekre nem megy a TEK, sőt, még bocsánatot is kérnek tőlük! Ez a banda is a tisztességes nép ellen lesz majd irányítva!
nemkati
@percsi: Nem sértettél meg, tudtam, hogy csak költői kérdés. :)
Darthon1
@A Tündik bündije: az Igazságos Bírónak közömbös az emberek véleménye.
Darthon1
@A Tündik bündije: :-))) én csak kérni szoktam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.