Megvonták egy közismert magyar nyugdíjas nyugdíjpótlékát, akinek ezt követően sokan a védelmére keltek, mondván, jelentős reformer volt. Csakhogy ez semmit nem változtat azon a tényen, hogy a kádári megtorló párt irányító testületének tagjaként megszavazta Nagy Imre kivégzését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
De mi van a két nemes és nemzetes kommunistából fideszessé vált elvtársak nyugdíjával?
Név szerint Pozsgay és Szűrös elvtársakra gondolok.
Továbbá, ha egyik besúgó lehet a Nemzet Sportolója, a másiknak miért róják fel ugyanezt ?
Érdekes nem?
Mi a különbség az én kommunistám, meg a te kommunistád között? Ja, az egyik végig ment a damaszkuszi úton, a másik meg nem.
Mindezektől függetlenül piti egy társaság, hogy képesek megvonni idős emberektől 8-14000 ft-ot, maguktól viszont semmit sem sajnálnak.
Ez a társaság a Kádár-redszerben ingyen tanult, sőt émelyike külföldi ösztöndíjjal. Ha olyan nagyon utálták az akkori rendszert, miért nem fizettek tandíjat, vagy fogadták el az ösztöndíjat?
Most pedig játsszák az egyenes, gerinces igazságosztó szerepét.
Remélem vénségükre ők is hasonló elbírálásban részesülnek, mert ne higgyék, hogy az ő uralkodásuk a világ végeztéig fog tartani.
mariaberta
Egy piti bűnöző elfogásához bevetették a TEK-et, vajon mit tennének ma, ha olyan helyzetben lennének, mint 2006-ban Gyurcsány kormánya?
Hát el tudom képzelni. Kitörne a világháború.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.