Rogán Antal és képviselői indítványozták, hogy ezentúl ne lehessen táblákat vinni az ülésterembe , és ne lehessen más szemléltetést sem alkalmazni (pl. hangfelvételek lejátszása), csak külön előzetes engedéllyel. Egy demokratikus jogállamban a parlamentnek több...

Feltöltő: kedwes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Tiszta szívből, az országház elnökének!
Mobil123
B@sszátok meg ! Miért nem indítványozzátok hogy be se kellejen mennetek!! (jobban járnánk talán MI akik eltartanak benneteket!!!)
Kala Majka
Teljesen felesleges a költséges parlament, ha egyszer úgyis egyszemélyes az országvezetés.

Külső utasításokat egyébként is, egyetlen ember is képes érvényesíteni. Rákositól Orbánig megtapasztalhattuk.
A Tündik bündije
Komolyan nem értem, mire van ez az állandó csűrés-csavarás, mikor egyszemélyi irányítás van minden téren. Lehetne spórolni egy rakás pénzt, ha a sok képviselő helyett Vikikirály egymaga trónolna az ülésteremben. Nem kellene akkor mellé semmi, csupán egy tapsgép, meg lézerjani, hogy időnként cserélje a bilit, ő úgyis kapható mindenre.
bretagne
A világon az összes parlamentben lehet "rosszalkodni", mégis normálisan működik. Itt meg csak fegyelmeznek állandóan, ezzel együtt mégsem lesz rend.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.