A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház traumatológiai osztályának valamennyi baleseti sebésze meglebegtette felmondását a kórházi vezetésnél - írja a Kisalföld.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Na most erre merje mondani valamelyik nagyokos, hogy nincs sz@r a palacsintaban, minden rendben van, mert Magyarorszag jobban teljesit?!

Azok az orvosok, akik elhivatottsagbol lettek orvosok, mindenkor a hipokratesi eskure emlekezve dolgoznak ebben a pillanatban meg, de meddig vajon?

Hat igen, az okos, gondolkodo embereket nem lehet hulye szlogenekkel traktalni, ezert kell elhulyiteni a nepet. Az okosak mernek tovabbgondolkodni, ha kell, tovabb is lepni.

Drukkolok, hogy szamukra jo megegyezes szulessek, mert sok artatlan ember elete fugg toluk...
leszúrt rittberger
Mondjanak. Ezek is olyan teszetosza szerencsétlenek, mint a tanárok, hogy előre egy évvel bejelentik ha sztrájkolni akarnak és még elnézést is kérnek érte. Vicc... :D

Nem lebegtetni kell, hanem cselekedni, ha meg nem mertek akkor kuss, aztán hordjátok tovább az igát szép csendben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.