Facebookon ijesztett rá rajongóira Vona Gábor. Azt írta ugyanis, hogy éppen egy betegszállítóban ül.

Nem sokkal később a pártelnök megnyugtatott mindenkit, nem neki esett baja, hanem most éppen az egészségügy helyzetéről gyűjt személyes tapasztalatokat – írja a Hir24.

"Köszönöm az aggódó kommenteket, de szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy jól vagyok, álruhás országjárásom keretében ültem betegszállítóba. Ma az egészségügy helyzetéről gyűjtök személyes tapasztalatokat" – közölte ugyancsak a Facebookon.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
@keresztapa: Munka vállaló segéderő, nem beteg!!
bretagne
Elképesztő, ezért hívott betegszállítót? Mit szól ehhez Szócska Miklós? Bárki bármiért hívhatja a betegszállítókat? Elmondja, hogy most éppen tesztelni fog???
nehogymá
behalok,még egy politikus aki eljátsza a közembert,az eccerüt a közülünk valót,aki lemegy a népközé.áálruhában.és milyen könnyen kap munkát,bárhová megy azonnal,pedig névtelenül teszi mer ö egy iljen ember.a meghatottságtól felfordult a gyomrom. egy politikusnak rendszerben kell gondolkodni.ugyan mit lát át az egészségügyböl azzal ha be ül egy betegszállitóba?ugyanolyan populista mint a másik.lassan olyan kommenteket kap a "rajongóitól" mint az árgyilus királfi.mi ez a vezér mánia a jobb oldalon?aszongyák keresztények,akkor pedig tudhatnák isten csak egy van._
keresztapa
@nemkati: Örömmel veszem, hogy kacagásra bírtalak humoros megjegyzéseimmel!
Desischado
@nehogymá: Beelőztél, akár én is írhattam volna, mert ugyanez a véleményem! Jönnek a választások, arra készül, és reménykedik, hogy meghatódnak az emberek, mennyire törődik velük! Hát nálam ez nem válik be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.