Tilos lesz nyelvet tanítani Magyarországon intézményi akkreditáció, milliós kaució befizetése és napi szintű, rettenetes adminisztráció nélkül. A Fidesz talán legkevésbé közismert, de messze legveszélyesebb és legostobább lépéssorozata zajlik éppen most - írja a Cink.hu véleménycikkében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Az ész megáll! Ahelyett hogy ingyenessé téve ösztönöznék az embereket az idegen nyelv tanulásra, inkább gátat szabnak neki.Magyarország jobban teljesít, igaz cigus fecalicus???!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@Pálinkafőző Rézüst: Latom, hogy rohogsz, Te kis csibesz!,...:o)) Majd reagalok, ha hazajottem a melobol, de most rohanok. Szep almokat!...:o)))
Tootsy
@Pálinkafőző Rézüst: Szia, Kedves, szoval csak Neked irom ezt, mert Te megerted: 1/ A rakot nem lehet "elkapni" mert az nem egy fertozo betegseg, hanem pszichoszomatikus modon alakul ki,ha depresszioban vagy eros stresszhatasban vagyunk vagy gyaszolunk, az immunrendszerunk szinte nullara csokken, ekkor tamadnak a raksejtek. 2/ A haloszoba sohasem lehet "intezmeny", valamint egy magan nyelvtanar sem tanit a haloszobajaban, kivetel, ha a holgy k@rva es epp a francia nyelv rejtelmeibe vezeti be a gyanutlan diakot. 3/ A naponta praktizalo nyelvtanarok NEM adnak ki semmifele papirt, bizonyitvanyt, CSAK FELKESZITIK a tanulokat az allami nyelvvizsgara. 4/ A millios kaucio akkor is rengeteg, ha valojaban csak par szazezret, vagy akarcsak 100 ezret jelent, mert a semmire egy nyelvtanarnak sincs felesleges kidobnivalo penze. 5/ Amiert ezt a hulye rendelkezest akarjak bevezetni, azert NEM a nyelvtanarokat, hanem a korrupt nyelvvizsga-biztosokat kell jol v@lagbarugni, mert ok vettek fel jogtalanul a penzt a nyelvvizsgak igazolasarol, aki pedig fizetett ezekert, az azert tette ezt, mert tobbletjovedelemhez akart jutni egy ervenyes nyelvvizsgaval.
Tootsy
@Pálinkafőző Rézüst: Mar irtam valahol, a buntetes rendkivuol egyszeru lenne: aki penzert vette a nyelvvizsgajat azert, hogy magasabb fizetesi kategoriaba keruljon a munkahelyen, azt szepen kivinnem abba az orszagba, aminek a nyelven "allitolag" beszel, es otthagynam oket egy filler es utlevel nelkul... Ha hazatalalnak, megtarthatjak a bizonyitvanyukat, mert nyelvtudassal ki tudtak magyarazni magukat. Ha nem, akkor maradjanak csak ott, ahol vannak, nem kar ertuk...
Pálinkafőző Rézüst
@Tootsy: köszönöm a belém vetett bizalmadat, én megértettem, amit írtál..:))
A fiam pl. a felsőfokú nyelvvizsgáit az adott országban tette le. Az angolt Angliában, a spanyolt Spanyolhonban, az oroszt most intézi jövő nyárra. Ha ezt államilag finanszíroznák, minimális lenne a csalás lehetősége, a minőségről nem is beszélve!
De ennek a hernyó bandának tudatlan, terelhető birkákra van szüksége, és jó úton haladnak e téren! Sajnos...:(((
kkalman
Előre a tudatlanság orbáni útján! Éljen a dicsőséges birkalét, melynek nyelve: beeeee!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.