Valószínűnek tűnik, hogy minden látványos házkutatás nélkül, egy tanúkihallgatás keretében is hozzájuthattak volna a nyomozáshoz szükséges adatokhoz. Már akkor, ha a nyomozás az esetleges ÁFA-visszaélések kapcsán indul be nagyobb vehemenciával. Az ugyanis, hogy a korrupcióra vonatkozó adatokat esetleg jogtalanul birtokolta, és gyűjtötte össze, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lett volna adott esetben olyan ügy, ami érdemes lenne a kivizsgálásra.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
Ha H.A. sáros is adatkezelésileg, attól az adatok még tényleg jelezhetik a NAV érintettségét.
Max mindenki megy a depóba.
coyote3
Van egy gyanúm. Ezen egy darabig elcsámcsog az ország zöme. És közben a takarékszövetkezetek volt tulajdonosai visszavásárolhatják az ellopott vagyonukat. Pont, mint az autólopások esetében...
GeoCravker
@coyote3: Van benne valami. a gumicsontok mindig biztosítják a surranpályát a szemétségekhez.
nehogymá
ez üzenet is az ugrászoknak. jól gondolják meg mire vetemednek.széllel szemben
szaboria1
Amennyiben előre látó volt akkor tuti, hogy egy másolatot elhelyezett biztos helyre.
coni
Az átlag embereknek magas az EON, vagy a Paks körül folyó vita, NAV botrány fogyaszthatóbb és egy évtizedig is el lehet rajta csámcsogni, ha a Sukoró, Molnár, Hagyó ügy már kormányokon átivelve tart.
GeoCravker
@coni: Akár lehet találni majd egy ellenzékhez köthető céget is a listán. S feledtetni vele a békamenetesek szemében a cba-t meg a többieket
human
Egy dolog, hogy a papírokból kiderülhet, hogy melyik cégek csaltak áfát. Legalább ennyire fontos az is, hogy kiderül a NAV mely vezetői adtak ki utasítást a vizsgálatok megszüntetésére. Igaz a mondás: A fejétől bűzlik a hal. Nagy a valószínűsége, hogy a NAV vezetők is megrendelésre cselekedhettek és nem önállóan.
coni
Az alapvető kérdés: a mindenkori hatalom tudtával történik az ÁFA csalás?
GeoCravker
@human: Ilyen volumenben, és úgy, hogy nekik csak pozicionális hasznuk van, szinte biztosan nem a külső hatalmi vezetők, értsd kormányfunkcik, tudta nélkül döntottek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.