Valószínűnek tűnik, hogy minden látványos házkutatás nélkül, egy tanúkihallgatás keretében is hozzájuthattak volna a nyomozáshoz szükséges adatokhoz. Már akkor, ha a nyomozás az esetleges ÁFA-visszaélések kapcsán indul be nagyobb vehemenciával. Az ugyanis, hogy a korrupcióra vonatkozó adatokat esetleg jogtalanul birtokolta, és gyűjtötte össze, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lett volna adott esetben olyan ügy, ami érdemes lenne a kivizsgálásra.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@coni: Akár lehet találni majd egy ellenzékhez köthető céget is a listán. S feledtetni vele a békamenetesek szemében a cba-t meg a többieket
human
Egy dolog, hogy a papírokból kiderülhet, hogy melyik cégek csaltak áfát. Legalább ennyire fontos az is, hogy kiderül a NAV mely vezetői adtak ki utasítást a vizsgálatok megszüntetésére. Igaz a mondás: A fejétől bűzlik a hal. Nagy a valószínűsége, hogy a NAV vezetők is megrendelésre cselekedhettek és nem önállóan.
coni
Az alapvető kérdés: a mindenkori hatalom tudtával történik az ÁFA csalás?
GeoCravker
@human: Ilyen volumenben, és úgy, hogy nekik csak pozicionális hasznuk van, szinte biztosan nem a külső hatalmi vezetők, értsd kormányfunkcik, tudta nélkül döntottek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.