A hetet meghatározta a várva várt Kúria-döntés a devizahitel-szerződésekkel kapcsolatban. Sokan csalódtak a határozat ismertetésekor, de az ügynek még nincs vége. Formálódnak az újabb rezsicsökkentés részletei is, az Országgyűlés több fontos döntés meghozatalával zárta az évet. A focirajongóknak is több fejleményt hozott a hét. Az MNO összefoglalója.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
MNO elfelejtette a devizahitelek engedélyezését a Fidesz vezette be. Már akkor megvolt a banki kockázata! A 2008-as válság tette be igazán, hogy elszaladtak a kamatok és az árfolyam.
A másik dolog nagyon sokan deviza hitelt vettek fel nem lakás célra, és túl vállalták magukat.
Manhattan
2014 nagy túlélője Gyurcsány Ferenc lesz, miközben jelenlegi ellenzéki riválisainak a Mesterházy és Bajnai feje saját szervezeteiken belül porba fog hullani, ha elbukják a választásokat.
Erre fogadni mernék!
Arra már nem mernék fogadást kötni, hogy Orbán kormánya megbukik-e, de hogy Gyurcsány Ferenc a helyén marad pártelnökként, abban biztos vagyok!
F_Viktor
@Manhattan: Az a baloldali, vagy demokrata aki biztosan nem akarja elveszteni szavazatát, az kénytelen lesz az MSZP-re voksolni, s ezért nem vagyok benne biztos a DK jövőjében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.