A baloldal 2010 óta nem tudott érdemben új választókat megszólítani, míg a Fidesz–KDNP 2013-ban képes volt bővíteni a szavazótáborát, így magabiztosan vezet az ellenzéki erőkkel szemben – többek között erről is beszélt Fodor Csaba az MNO-nak. A Nézőpont Intézet elemzője szerint a kampányidőszak még tartogathat meglepetéseket, főleg mivel a baloldal botrány típusú ügyekből remél kitörést.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A Tárki legújabb fölmérésében a Fidesz egyetlen százalékkal vezet az MSZP előtt, egy hónap alatt rettenetesen nagyot, öt százalékot zuhant. A hír fontosságát mutatja, hogy sem a Magyar Nemzet, sem a köztévé, sem a közrádió nem érezte úgy, hogy be kellene róla számolnia. Valószínűleg nem azért, mintha ebből az egyetlen adatból bármi következne is a jövőre vonatkozóan, inkább mert meginogni látszik a legyőzhetetlenség látszata, holott ennek fenntartása mindennél fontosabb Orbán Viktoréknak.
A kormányban és annak eszméiben való hit – erő. Általa könnyebb szűk kisebbségnek láttatni azokat, akik nem hajlandók osztozni e hitben, mint annak tudatával küzdeni, hogy e sokszor nemzetellenesnek kikiáltott kisebbség, meglehet, többség. Adott esetben, és ez Orbánék számára a legkisebb rossz, miközben többséggé válik, kormányerővé – az új államfő által kidolgozott választási törvény elképesztő aránytalansága miatt – nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.