A Fidesz szerint képmutatás a karácsony féltése és a szegény emberek felemlegetése, mert politikájuk családok százezreit taszította a mélybe.

Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján ezt arra reagálva közölte, hogy korábban Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP elnökségi tagja azt mondta, 4,5 millió ember a létminimum alatt, 1,5 millió a szegénységi küszöb alatt él, 500 ezer gyermek pedig éhezik, és a kormány politikája miatt számuk egyre növekszik.

A nagyobbik kormánypárt szóvivője szerint a szocialista kormányok nem a szegény családok érdekeit nézték, hanem "lepaktáltak" a multinacionális cégekkel és bankokkal, megduplázták a munkanélküliséget, a fél országot segélyre ítélték. Ezzel szemben ma nő a foglalkoztatottság, csökken a munkanélküliség és családok százezrei jutnak munkalehetőséghez.

Közölte továbbá: ha a szocialistákon múlott volna, akkor most akár félmillió családnak sem lenne meg az otthona, ahol eltölthette volna a karácsonyt. Szerinte a sajnálkozó szavak mögött a cselekedeteket kell nézni, így vállnak a szocialisták szavai hazugságokká.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Szabja a csőrötöket, hogy itt van ez a 3,5 - 4 millió szegény ember, igaz? Egy 100 milliós országban nem tűnne fel a kutyának sem, de 9,5 millióból igen kirívó.
A Tündik bündije
Szabja a csőrötöket, hogy itt van ez a 3,5 - 4 millió szegény ember, igaz? Egy 100 milliós országban nem tűnne fel a kutyának sem, de 9,5 millióból igen kirívó.
töky
Már megint a Peti bohóc akarja megmondani a frankót. Nem is megmondani, hanem felolvasni. A megmondáshoz nincs esze. Az előre megírt faszságok felolvasása az ő szintje.
gabrella
A szociális háló jobb volt a szocik idején, ami nem azt jelenti,hogy jó. 16 %-os egykulcsos pedig a gazdagokat hozta még jobb helyzetbe a szegényeket pedig rosszabba.
világlátó
Amit művelnek akár a fidesz, akár az mszp a szegényekkel, az mindkét oldalon szégyen , megalázó, képmutató magatartás. Többnyire csak felhánytorgatják egymásnak, melyikük lökte őket félre az útból jobban. A folyamatos oda - vissza vádaskodás közepette pedig tényleg egyre többen csúsznak le a létminimumhoz és az alá.A rezsicsökkentés egy , kétségtelenül a szegény tömegeket megnyerni szándékozó lépés , de hamis az ügy, mert amit látszólag adtak ezzel, máshol visszavették, sőt többet vettek vissza. Ügyes húzás, ezt nem tudom mivel tudná felülírni az mszp. Mindez vihar egy pohár vízben. Új idők, új emberek, új jövőkép, új parlament, új kormány, tisztességes szolgálat tisztességes elismerésért és nem népvezérek, arisztokraták és milliárdosok helyett sok kis- és középvállalkozó, tisztességes földtörvény, sok örömmel gazdálkodó család, legyen érdemes a földet művelni, állatokat tartani, legyen több hazai termék a piacokon, kapjon több kompenzációt a hazai gazdálkodó, hogy legyen hazai tej, tojás, hús, és liszt. Több kézi munka kell , több ember férjen hozzá a termelő, terméket előállító munkához, mert csak így csökkenthető a munkanélküliek száma, csökkenthető a szegénység,javítható a hazai terméket vásárlók számaránya, javítható a lakosság életkörülménye, hangulata.Lehet hogy ezt holmi populista dumának tartják néhányan, de ez a véleményem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.