Rendszerszintű, az adóhivatal filozófiájába beépült hibás eljárási rend és konkrét korrupció is az oka annak, hogy a legnagyobb cégek esetében sokszor nem nyomozzák ki az adócsalásokat – mondta Horváth András a Népszavának adott interjúban.

A lapnak Horváth elmondta, hogy szinte az összes ellenzéki párt képviselőjével beszélt az elmúlt időben, de szerinte csak arról volt szó, hogyan tudnának neki segíteni az ügy továbbvitelében és nem arról, hogy politikai pályára készülne. 

Horváth az interjúban megemlítette, hogy a házkutatásnak a megfélemlítés lehetett a célja, talán elsősorban nem is engem akarnak eltántorítani, engem nem is tudnak, hanem azokat a NAV-osokat, akik egyetértenek velem, akik meg tudják erősíteni, amit mondtam, de eddig még nem jelentek meg a nyilvánosság előtt.

"Tudok olyan esetekről, amikor a nem vizsgálatot, a vizsgálat leállítását már nem lehet azzal a hibás adóhatósági filozófiával magyarázni, amiről eddig beszéltünk. Biztos, hogy van személyes korrupció is, a feljelentésemben is szerepel ilyen eset. Amikor eljutottak egy multi beszállítójához, egy számlagyárhoz. Ha a vezetők nem állítják le a vizsgálatot, a multinak is meg kellett volna buknia" – tette hozzá Horváth.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
De az meg hogyvan akkor hogy velünk meg befizettetik az utolsó fillérig ?
Nincs itt valami k,,, va nagy probléma az agyakban ? :-((((((((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Röhej amit a politikai pártok elértek a szavazok:, és nem szavazók; közt, egymást sértegetve, már már gyűlölködési szinten, nem veszik a fáradtságot gondolkodásra, nem az emberek azok akik a parlamentbe akarnak bekerülni. A pártok kivétel nélkül; akarnak szavazatok;által bejutni ezért mindegyik kitalációkkal, rombolja a másik pártot. Már úgy néz ki, mintha nem ellenfelek lenének a pártok, hanem ellenségek. Programjukat nem közlik, csak gyűlöletet szítanak, a másik párttal szemben. Az ország érdekét magasan felül írva, egyéni pártérdekük előtérbe tolásával. A bizonytalan szavazókat, egyetlen hatalomra éhes párt, eddig nem volt képes megszólítani, programmal elfogadható szinten maga mögé állítani. De az összefogás hangoztatásával, és csak is azzal szavazókat, szavazatokat nyerni, nem fognak tudni. Mindenki előtt világossá vált, hogy a kis pártok, összefogása csak szlogen szinten valósul meg, Koncért marakodás előtérbe került. a kormány váltás mint szlogen nem elegendő, ha a ˇ"hogyan" nincs meg, a miért meg "elfogadott program nélkül" nem nyerő pályára van kényszerülve.
dömdödöm
@keresztapa: Ez az amin mindenki gondolkodik mert erre a szituációra ami keletkezett igazán nincs megfelelő hatékony és gyors program legalább is olyan nincs ami valakinek az érdekét ne sértené és még használ is . A fideszes 4 év után érthető hogy ovatosan bánnak az igergetésekkel mert kiszámíthatatlan a jövő főleg a nemzetközi pénzügyi világ eseményeinek bizonytalansága miatt . Én úgy vélem a megoldás nem itthon van nálunk hanem nagyon erősen másoktól függünk még mindig és ezen bár lehet változtatni némileg de értelmetlen mert ezzel a felfogással egy centimétert nem fogunk előrébb jutni .
Azok az országok akik kussban vannak és megfelelően tudnak alkalmazkodni a nem zetközi környezethez azok fognak fejlődni a különutas politikával semmire sem jutunk . Itt kialakítás alatt van egy olyan rendszer ami sehová sem passzol ,se keletre sem nyugathoz . :-(
hetöndöe
@dömdödöm: Eztetet úgy híják,vadkapitalizmus,ami a legrosszabb,főleg az értéket teremtő kisember számára,akinek a munkáját mások élvezik.
keresztapa
@dömdödöm: Ahogyan fogalmazod, ez a felismerés a pártoktól nagyon távoli, mivel ők csak a hatalomból való részesedéssel, és nem az ország jobbításával szerzik egyéni vagyonukat amit a köztől fondorlattal vonnak el.
QQríkú
@bukfenc: Ezt miből következtetted ki?
Már nem az éjszakai pezsgők hatása alatt vagyok, mégsem értem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.