A Jobbik elnöke elárulta, hogy még sosem járt „homokos" bárban, de a feleségét megcsalta, amit meg is beszéltek az asszonnyal.

Terry Black nemrégiben három nevet írt ki a Facebookra, akik szerinte nem túl erkölcsösek. Vona Gábor, Semjén Zsolt és Szájer József neve jelent meg a bejegyzésben. Most a Jobbik elnöke, Vona Gábor a Facebook oldalán reagált a vádakra.

Íme a bejegyzés egy részlete:

"Kezdjük azzal, mi az, amit megtettem. Ahogy azt az idén május elsején megjelenő Fekete bárány, fehér holló című könyvemben is megírtam már, a házasságomnak néhány évvel ezelőtt volt egy nagyon nehéz válsága, amely majdnem véget vetett a kapcsolatunknak. Ebben az időben házasságon kívüli kapcsolatom alakult ki, amellyel nagyon sok szenvedést okoztam a szeretteimnek. Ez az én felelősségem, amit vállalok. Ember vagyok, megbuktam, igyekszem tanulni belőle. A történteket a feleségemmel megbeszéltük, megszenvedtük és körülbelül egy évbe telt, mire feldolgoztuk, és hála Istennek, most azt mondhatom, a kapcsolatunk jóval erősebb és biztosabb, mint előtte volt. Éljük a családi életünket a kisfiunkkal, Benedekkel hármasban, amennyire persze a hazai közéletben és az ilyen szentesti (!) akciók között lehet.

És most nézzük, mi az, amit Terry Black bejegyzése sugallt, de nem tettem meg. Előre elnézést kérek mindenkitől a felsorolás miatt, elhihetik, hogy nekem a legkellemetlenebb, hogy ilyet egyáltalán le kell írnom, de sajnos itt tartunk. Na, lássuk:
Soha nem jártam homokos bárban, de bármiféle egyéb vagy heteroszexuális irányultságú night clubban sem. Soha nem próbáltam semmilyen kábítószert, még füves cigit sem. Soha nem volt kapcsolatom semmiféle szexuális mássággal. Soha nem volt kapcsolatom prostituálttal. Semmiféle erőszakos vagy törvénytelen dolgot nem követtem el. Soha senkitől, sem magánembertől, sem a közjavakból semmit nem loptam.

Ennyit szerettem volna mondani. Több, mint amit az egész érdemelne, de megtettem." – írta Vona Gábor.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Terry Black csak kimondott harom nevet, azt nem emlitette, hogy Vona mit tett ezert a titulusert.
Az elszurt DNS-ert senkit nem lehet elitelni, van ugy, hogy valaki ferfi testbe, noi hormonokkal szuletik, hermafrodita lesz, vagy eppen semmilyen nemhez sem tartozo. Draga Markus Laszlo szinesz is ilyen volt, de csodalatos ember es ragyogo szinesz, ot is mindenki szerette. Vona Gabor ugy nez ki, hogy csak a sajat gyereket neveli a kicsit megtepazott hazassagaban, de Terry Black ket orokbefogadott gyermeket is nevel, harcolt ertuk, hogy megtarthassa oket.A nagyon szo"ro"zo"s magyar gyamhatosag odaadta neki a gyermekeket nevelesre, pedig ok nem szoktak engedmenyeket tenni, tehat emberileg nem lehet tul sok kivetnivalo a viselkedeseben.
Talan nem kene mindenkit elitelni, hanem bele kellene gondolni magunkat masok helyzetebe. (Tudom, ez most nem lesz nepszeru par blogolo tarsamnak...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aha
...ha igazad van ha nincs semmi jelentősége . egy biztos minden kormánygyalázó--és mocskolódó irás a kormányoldalt erősiti...és csak igy tovább. lehet itt a fészen bármit irogatni . olyan mélységben beágyazódott a tevékenységével a fidesz szinte minden néprétegben(na persze a stupid balosokat kivéve) hogy itt mondhat bár ki bár mit. igenis minden jobban megy ...boltokban több a vásárló...teltházak a szállodákban...gyes-gyed-ápolási - pedagogusbér emelés minek sorolni? közvélemény kutatók mutatják...
aha
@aha: cikkem vélettlen ide tévedt,,,,facebookra készült.(itt is időszerű)
csa-csa
"Terry Black nemrégiben három nevet írt ki"

CSAK???
hetöndöe
@lenhardtibolya: Itt most nem embereket hasonlítunk össze,hanem az igazságot keressük több-kevesebb sikerrel.
Cicamama55
@aha: Még mielőtt elszállna...A pedagógusok bérét 2006-ban 50%-al emelték meg a többi közalkalmazottéval együtt, azóta semmit nem kaptak, csak 2013 őszétől. A szociális ágazat még mindig nem kapott egy fillért sem. Nekik március hónapra ígérték, jelzem áprilisban várhatók a választások...A mi városunkban az üzletekben nem tolongott senki! Maguk az elárusítók panaszolták, ilyen gyenge forgalmuk még soha nem volt! Azt, hogy a szállodákban kik és mennyien voltak, csak a TV-ből tudom.Rengeteg külföldi tölti nálunk az ünnepeket, de ez már hagyomány, hisz az ő fizetéseikhez képest az itteni árak kedvezőek voltak mindig.A felsőbb tízezerből biztosan vannak, de hogy nem a magyar "nép " a szállodák törzsgárdája az biztos! Nagyon nincs Ön tisztában az EMBEREK mindennapi életével! Szálljon le a Földre...
Cicamama55
A témához csak annyit, Vona Gábor nekem szimpatikus, igaz csak a TV-ből, nyilatkozataiból ismerem. Nyílt, szókimondó ember, éppen ezért illett hozzá, ahogy reagált az őt ért támadásra! Ő nem "sunnyogó"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.