A Jobbik elnöke elárulta, hogy még sosem járt „homokos" bárban, de a feleségét megcsalta, amit meg is beszéltek az asszonnyal.

Terry Black nemrégiben három nevet írt ki a Facebookra, akik szerinte nem túl erkölcsösek. Vona Gábor, Semjén Zsolt és Szájer József neve jelent meg a bejegyzésben. Most a Jobbik elnöke, Vona Gábor a Facebook oldalán reagált a vádakra.

Íme a bejegyzés egy részlete:

"Kezdjük azzal, mi az, amit megtettem. Ahogy azt az idén május elsején megjelenő Fekete bárány, fehér holló című könyvemben is megírtam már, a házasságomnak néhány évvel ezelőtt volt egy nagyon nehéz válsága, amely majdnem véget vetett a kapcsolatunknak. Ebben az időben házasságon kívüli kapcsolatom alakult ki, amellyel nagyon sok szenvedést okoztam a szeretteimnek. Ez az én felelősségem, amit vállalok. Ember vagyok, megbuktam, igyekszem tanulni belőle. A történteket a feleségemmel megbeszéltük, megszenvedtük és körülbelül egy évbe telt, mire feldolgoztuk, és hála Istennek, most azt mondhatom, a kapcsolatunk jóval erősebb és biztosabb, mint előtte volt. Éljük a családi életünket a kisfiunkkal, Benedekkel hármasban, amennyire persze a hazai közéletben és az ilyen szentesti (!) akciók között lehet.

És most nézzük, mi az, amit Terry Black bejegyzése sugallt, de nem tettem meg. Előre elnézést kérek mindenkitől a felsorolás miatt, elhihetik, hogy nekem a legkellemetlenebb, hogy ilyet egyáltalán le kell írnom, de sajnos itt tartunk. Na, lássuk:
Soha nem jártam homokos bárban, de bármiféle egyéb vagy heteroszexuális irányultságú night clubban sem. Soha nem próbáltam semmilyen kábítószert, még füves cigit sem. Soha nem volt kapcsolatom semmiféle szexuális mássággal. Soha nem volt kapcsolatom prostituálttal. Semmiféle erőszakos vagy törvénytelen dolgot nem követtem el. Soha senkitől, sem magánembertől, sem a közjavakból semmit nem loptam.

Ennyit szerettem volna mondani. Több, mint amit az egész érdemelne, de megtettem." – írta Vona Gábor.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Terry Black csak kimondott harom nevet, azt nem emlitette, hogy Vona mit tett ezert a titulusert.
Az elszurt DNS-ert senkit nem lehet elitelni, van ugy, hogy valaki ferfi testbe, noi hormonokkal szuletik, hermafrodita lesz, vagy eppen semmilyen nemhez sem tartozo. Draga Markus Laszlo szinesz is ilyen volt, de csodalatos ember es ragyogo szinesz, ot is mindenki szerette. Vona Gabor ugy nez ki, hogy csak a sajat gyereket neveli a kicsit megtepazott hazassagaban, de Terry Black ket orokbefogadott gyermeket is nevel, harcolt ertuk, hogy megtarthassa oket.A nagyon szo"ro"zo"s magyar gyamhatosag odaadta neki a gyermekeket nevelesre, pedig ok nem szoktak engedmenyeket tenni, tehat emberileg nem lehet tul sok kivetnivalo a viselkedeseben.
Talan nem kene mindenkit elitelni, hanem bele kellene gondolni magunkat masok helyzetebe. (Tudom, ez most nem lesz nepszeru par blogolo tarsamnak...:o(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Nem azért a pénzért-de ezeket a dolgaikat sokkal hasznosabb lenne ha egymásközt tisztáznák és nem az én adóm terhére élnének szekszuális életet is,ráadásul a parlamentben!-a házelnököt is büntessék-nincs a helyén,ez esetben se nem lát se nem hall?Penitencia...
lenhardtibolya
Terry Black arra sem méltó, hogy Vona Gábor cipőjét megkösse, tehát elképesztő, hogy ő merészeli alázni ezt a tisztességes fiatalembert. Nézzen magába ez a se nem férfi, se nem nő hájas szörnyeteg! Egyébként fölösleges, mert azt mindenki tudja, hogy nem más, mint egy pojáca.
POBOTHNK
Miért hazudna? Nem egy alja politikusról van szó.
Január
@POBOTHNK: Ismered biztos azt a történetet, amikor is valakire úgy emlékeznek, hogy "volt valaha egy kabát ügye" - csak éppen az illető kabátját lopták el. Ez már elég a gyanúba keverésre.
Csúnya dolog.
Orsós Rodrigó
@bakegya: Mivel Rácz Asszony (Úr?) a Facebook révén a nyilvánosság előtt hozta hírbe Vonát, így szerintem alap, hogy ő ugyanott tisztázza magát.
magyarbakancs
@lenhardtibolya: hogy ő merészeli alázni ezt a tisztességes fiatalembert.
Minden politikus tisztességes?
Szemernyi kétséged nincs ,hogy nagy része azért politikus mert a civil életben semerre sem vinné?
hallgatag
Vona egy talpig tisztességes férfi-politikus !!!
Csak ez a himringyó nem mer máshoz nyúlni,
pl. a kormánypárti kuplerájba járókhoz, esetleg
tulajdonosokhoz...Tényleg ezzel benyalta
magát ebbe a kormánykörbe...
Igazi Trebics
@hallgatag: "...nem mer máshoz nyúlni, pl. a kormánypárti kuplerájba járókhoz..."

Csodálom a tájékozottságod!!
Mert az "S...n" és a "Sz...r" kifejezetten ellenzéki politikusok!
hallgatag
@Igazi Trebics: Na ,ja, ezek csak " apródok" a vezérkar mellett...
jancsik68
Miért hiddjem el azt,amit Vona Gábor mond?Most védekezik,később meg bocsánatot kér!!Én inkább hiszek Terry Blacknak.Igaz a kimondot igazága sokaknak fáj,és fog fájni.Gondolom pontosan tudja bizonyitani az általa leirtakat.Krasznai Tündét is sokkal többre becsülöm,mint az ilyen "Vona?"fajtákat,akik eredeti nevüket sem merikválalni!!
Tootsy
Terry Black csak kimondott harom nevet, azt nem emlitette, hogy Vona mit tett ezert a titulusert.
Az elszurt DNS-ert senkit nem lehet elitelni, van ugy, hogy valaki ferfi testbe, noi hormonokkal szuletik, hermafrodita lesz, vagy eppen semmilyen nemhez sem tartozo. Draga Markus Laszlo szinesz is ilyen volt, de csodalatos ember es ragyogo szinesz, ot is mindenki szerette. Vona Gabor ugy nez ki, hogy csak a sajat gyereket neveli a kicsit megtepazott hazassagaban, de Terry Black ket orokbefogadott gyermeket is nevel, harcolt ertuk, hogy megtarthassa oket.A nagyon szo"ro"zo"s magyar gyamhatosag odaadta neki a gyermekeket nevelesre, pedig ok nem szoktak engedmenyeket tenni, tehat emberileg nem lehet tul sok kivetnivalo a viselkedeseben.
Talan nem kene mindenkit elitelni, hanem bele kellene gondolni magunkat masok helyzetebe. (Tudom, ez most nem lesz nepszeru par blogolo tarsamnak...:o(((
lenhardtibolya
@magyarbakancs: Nem minden politikus tisztességes, de Vona Gábor igenis az. Ismerem őt, és tisztelem, becsülöm.
Akik nem ismerik Vonát, azok egy kalap alá veszik a többi politikussal. Hiba!
nehogymá
akkor már értem a jobbik muszlim szimpátiáját. ott több asszony is lehet,nem kell bocsánatot kérni. azt tudjuk,hogy igaz keresztény nem teker félre. hahahaha. azok akik féltik a gyerekeket egy nem hetero nevelö szülötöl,azok hogy gondolják? tisztes hetero szülök gyermeke nem lesz homosexuális?dehogynem
Tootsy
@nehogymá: Terry Black nem homoszexualis, hanem ferfitestben noi lelek, hibas DNS-sel, de nem hibas gondolkodassal! Es ez a legfontosabb!
keresztapa
A szeméttelepről élő BORS értelmes, a többséget érintő életszerű eseményekről nem tud értelmes mondandókról cikkezni, de még a hitelességére sem képes figyelni, igaz ami nincs arra nem kell sem figyelni vigyázni. Tudatos félrevezetése a célja e szennylapnak, mivel nem politikusok helytelenítették Krasznai Tünde megjelenését a gyermek műsorban, hanem a gyermekmentő szolgálat döntése, akik a gyermekek érdekeit védve tették, és nem a tv által sugárzott, "erkölcstelenséget reklámozva" engedve a felnövekvő gyermekek példaértékként követendőnek! Elítélendő viszont az is, hogy olyan személy ok nélkül, csupán feltűnési viszketegségből, csak "egyéni" politikai lejáratás céljából teszi, mások besározásával.
Manhattan
6 napja volt ezt jól megrágni Vonának.
szaboria1
@lenhardtibolya: Vajon mennyire is ismered mert vannak érdekes dolgok körülötte csak egy kis szösszenet a VIII,ker nehéz fiukkal járkált pl. Csepelen. 2009.08.09.
www.hungarinspectrum.wordpress.com/2009/08/096/the-hungarian-farrigth-jobbik/
lenhardtibolya
Kösz az ajánlott linket, de nem kívánok oda regisztrálni. Egyébként, ahogy elnézem nem éppen friss a hír, négy és fél éve jelenhetett meg. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem érdekes... Vona Gábort nem ilyen infok alapján ismerem, hanem onnan, hogy őneki köszönhető pl. az Atilla Király Népfőiskola, amely ma már országosan ismert, nagyon hasznos intézmény. Én öt évig jártam oda, és nem bántam meg, rengeteget tanultam ott olyan témákban, amelyeket sehol máshol nem ismerhettem volna meg.
nehogymá
Tootsy ugy látom hiába az uj köntös nem tudok direktbe válaszolni. nem csak Terry Blackre gondoltam. sokszor házasodik meleg heteroként és késöbb a válásnál derül ki ,mi is az igazság vagy csak annyi,hogy rossz döntés volt.félnek a családtól a világtól.nekem is van ilyen ismerösöm.retteg atól,hogy a család egyik fele megtudja. lehet,hogy kinjában egyszer megnösül és gyerekei is lesznek...ki tudja a tutit? nagyon sok ilyen van. nem gondolom,hogy egy meleg pár rosszul nevelné a gyereket.a sexualitás amugy sem tartozik a gyerekre.Elton John is fogadott örökbe.
Szvetlana
Érdekesek a reagálások egyes emberek megítélésében Nagy vitát váltott ki Krasznai Tünde, a pornós múltjával. Már annyira védték egyesek, hogy párhuzamot vontak Mária Magdolna és Tünde között. Már féltem, hogy esetleg szentté is fogják avatni, ami azért túlzás lenne azok után, hogy itt a propin megnéztem a róla készült pornófilmet.
De neki bizalmat adtak. A köznép is, és felső szinten is.
Vona nem ismerősöm, nem rokonom, soha nem hallottam beszélni, de ez a vallomás, amit itt elmond, miért nem hihető? Őszintén szólva nem hiszem, hogy éppen Terike homokos bárjába ment volna szórakozni. A válása és megtérése a feleségéhez pedig magánügye, és az vesse rá az első követ, aki nem...
Mi alapján adunk bizalmat egy embernek? Csak úgy, vagy a politikai hovatartozása alapján? MIért fogadjuk el az egyiket, a másikat pedig nem?
nemzeti_nyugdíjas
Vona nem hülye, csak az a baja, hogy megtűri maga körül a hülyéket.
Igazi Trebics
@Tootsy: "...valaki ferfi testbe, noi hormonokkal szuletik, hermafrodita lesz..."

Orbitális tévedés!!!
Hermafroditizmus: egy hermafrodita (kétivarú, kétnemű) élőlény fel van ruházva mind a hím, mind a női nemi szervekkel és mindkét fajta ivarsejt előállítására képes!!!
bukfenc
@szaboria1: Van benne valami...

Én 2010-ben a Jobbik-ra szavaztam mert elhittem hogy "tiszták", és "húsz évet a húsz évért", stb stb.
Ami a 2010-es választásokon feltűnt (mint jobbikos szavazatszámláló), hogy létezik a 8.-keri "érzés", láttam olyan szuper amerikai járgányt, aminek a sötétített üvegei miatt nem láttam kinek is "pitizik" a kerületi j. elnök? stb stb (láttam nem magyar frsz.-ú autónál is pitizőket)
Amikor 2012-ben jogi bajba kerültem a keri-fidess önkormányzattal, és hozzájuk fordultam simán lesöpörtek...
Akkor elgondolkoztam a jobbikon
Az éjszakában dolgozom, amikor valahol felhangzott a -jobbik- szó odafigyeltem..
A lényeg: Ha nem is VONA, de a sleppje azóta is sütögeti a pecsenyéjét ebben a kurzusban, és voltak esetek amikor a jobbikos "üzletember" túl tett a fidesses "üzletember" pofátlanságán...
Mennyit ér Vona szavahihetősége, ha a "sleppje" nem különb a törpedisznó sleppjénél??
A választások után kerületi szinten, már nem volt annyira harcias a jobbik.
Ki lettek tömve képviselőséggel, és -kuss- lett a nevük!
Nagy csalódás volt nekem a Jobbik, pedig nem vagyok zöldfülű, én már semmilyen pártra nem szavazok, azaz azt tudom melyikekre nem szavazok...
bencemacska
@Igazi Trebics: XXY vagy YYX és semmiféle ivarsejt előállítására nem képes!!!
Powika
"Politikus vagy, sz@rt sem érsz,
Akkor is hazudsz, ha enni kérsz!"
Tootsy
@Igazi Trebics: Igen, ezt en is tudom, KEPES RA, de valojaban az egyik MINDIG erosebb naluk, es eppen ezert frusztraltak, mert a MASIK nemi jelleg is jelen van rajtuk. Nekem is van ilyen vevom a kozertben, es mindig problemam van, hogy minek szolitsam, "uram"-nak, vagy "asszonyomnak"? De en mindig "dear"-nek (kedvesnek) hivom, es ennek nagyon orul.
Desischado
Bukfenccel értek egyet, ha Vona annyira becsületes, minek hat nap múlva jut eszébe magyarázkodni? A munkanélküliek, a segélyesek, a romák, meleg, és zsidók, ezeket a Jobbik legszivesebben eltüntetné a füld szinéről, többek között ez a bajom velük. Se a származása, sem a nemi hovatartozása miatt, nem lehet egy embert elítélni. Igaza van Bukfencnek, én is kiismertem őket, már akkor, amikor utalványban akarták a segélyeket adni, mondván, hogy elisszák a delikvensek. Vona pedig havi, több mint egy misit szakít. És közlöm, nem vagyok sem meleg, sem roma, csak szegény munkanélküli, aki élni szeretne, emberi módon! Az csak a hab a tortán, hogy suttyomban egy követ fúj a Jobbik a Fidesszel! Nem véletlenül hozta ki a "közvéleménykutatás" azt, hogy a fityisznek, meg a Jobbiknak nőtt állítólag a népszerűsége! Erről ennyit!
Orsós Rodrigó
@Desischado: "ha Vona annyira becsületes, minek hat nap múlva jut eszébe magyarázkodni?"
Mondta, hogy az ünnepek alatt nem kívánt ezzel foglalkozni, ami szerintem érthető is. Amúgy meg ha rögtön nyilatkozott volna, akkor tuti, hogy a Vonát fikázók egyből azzal jönnének, hogy nagyon gyanús, hogy azonnal magyarázkodik. Nem hiszed?
űrbán
@bukfenc: Meg szabad kérdeznem hogy 2010-ben miért szavaztál arra a pártra melynek elnöke a csúti zsírdisznó f@rkán nevelkedett? Mert feltételezem tisztában voltál azzal hogy a homár félzsidó szalonnáci a csúti hulladékkal volt egy "nemzeti" körben.
magyarbakancs
@lenhardtibolya: Én még az életben nem láttam tisztességes politikust.
Mert mindnek maga felé hajlik a keze.
Akár polgármester akár országgyűlési képviselő.
Mind csupasz hátsóval kezdte a pályafutását és mindnek földjei,vállalkozásai lettek.
Ahol lakom az első polgármester volt MSZMP-s majd MDF -s lett .
Épitetett egy 1000 lakosú faluba nyolc tantermes általános iskolát. 1993-ban meghal és mai napig nincs befejezve.
Az ért vastagon meg gazdagodott a polgármester úr és vissza maradt családja.
A jelenlegi meg a civil életben nem állta meg a helyét és mit ad isten mára 20 milliós cége van nem is egy.
nincs tisztességes politikus
szelbatyo
@lenhardtibolya: Ha valaki szerez egy nem túl magasan becsült történelemtanári diplomát, és emiatt TÖRTÉNÉSZ-nek nevezteti magát, ott már kicsit kopott a tisztesség látszata...
lenhardtibolya
@magyarbakancs: Bizony valóban kevés a tisztességes politikus. Szerencsére én ismerek néhányat, de ők valamennyien Jobbikosok. Érdemes megismerkedni velük és munkásságukkal, programjukkal!
mariaberta
Nem tartozik Vona Gábor kedveltjeim közé, de tisztelem, mert vállalta múltját.
Fiatalság bolondság, de ez elmúlik idővel.
De mi van az u.n. szent fazekakkal?
bukfenc
@űrbán: Nézd, én felvállalom, ha tévedtem.
Semmit nem tudtam a Vonárol, tul.-képpen a programjuk tetszett.
PL: elhittem a "húsz-évet a húsz évért", én is, minthogy több százezren akiknek elegük lett a kurcsánybó, a orbáncból, a pökhendi és pofátlan országrabló politikájából..
Lehet, hihetetlen: de már én is nagyon vágyom a nyugodt becsületes életre.
(- és több millióan)
A jobbik egy "fehér lónak" számított, + a két huszonéves fiam is igen lelkesedett értük.
A 2006-os választásokon a fidess-re szavaztak, de gondolhatod, ha két huszonéves kiábrándult belőlük, - koruknál fogva nem nagyon ismerhették az MSZP-t- igy csak a jobbik maradt meg nekik.. Akárcsak én: nem mszp, nem fidess! -akkor?- Munkáspárt??
szdsz??
A jobbikból okulva, márt eleve gyanúval fogadtam az lmp-t
Rá kell döbbenni: ugyanazok játszanak a parlamentben, csak más más formációban!
(az lmp-s shiffer is kötődik a fidess-hez).??
Ott tartok csak párton kívülire szavazok Aki a múltban pártonkívüli volt Akit nem "törtek be" akit nem rángatnak nyolcadrangú szarjankók, akik nem adták el a lelküket a politikában a gazdaságban.
Bajnait favorizálom! (lehet libázni...)
Neki akkor sem volt sleppje amikor lehetett volna..
Nem tömte ki a családját a közvagyonnal (miért is gyűlölöm a törpedisznót?)+(ezen a téren még kurcsány is jobb volt)
nem megélhetési politikus + az üzleti életben van tapasztalata.
Nem folytatom, nem akarok győzködni senkit..
Vissza térve a jobbikra és vonára. - Tévedtem!- (a két fiam is ugyancsak csalódott).
Hogy ők kire szavaznak nem tudom, bár a legutolsó beszélgetésünkkor már, csak legyintettek..
Én, most, a Bajnaira szavazok! lehet- l i b á z n i!

"Mert feltételezem tisztában voltál azzal hogy a homár félzsidó szalonnáci a csúti hulladékkal volt egy "nemzeti" körben. "

Nem mentegetőzöm, de nem tudtam, nem is az én korosztályomat szólította meg, én csak a maradékból választottam ahogy a fentiekben írtam, de abból okulva nem véletlen hogy az lmp-s shiffert már...
bukfenc
@űrbán: folyt:

...gyanakvással hallgatom.
Köszönöm hogy tisztességgel kérdeztél, és én is próbáltam tisztelettel válaszolni..

A csuti törpedisznóról ugyanaz a véleményem ( már az első uralkodása óta!!!)
Desischado
@lenhardtibolya: Pfujj!!! Erre ez a válaszom! Magyarbakancsnak van igaza! De érdekes, épp most keveredett jobbikos is zűrbe, akkor érdekes, bezzeg hallgattál!
lenhardtibolya
@Desischado: Valamit félreérthetett, mert én soha nem hallgatok, legfeljebb nem vagyok folyamatosan az oldalon, de a pfujjt nem érdemlem. Kívánok boldog új esztendőt Önnek is és kedves családjának is!
űrbán
@bukfenc: Köszönöm a választ.
Szomorú a helyzet, a csúti politikai vitában csak Gyurcsány képes kivégezni, Bajnait vagy Mesterházyt pár perc alatt kivégzi még ilyen állapotban is.
Emlékszel hogy lett Bajnai miniszterelnök, Gyurcsány kinyírt minden lehetséges ellenlábast előtte.
Gyurcsány bukása az mszp és a baloldali sajtó hibája 70-80%-ban nem álltak mögötte, úgy ahogy a magyargyűlölő elmebeteg barom mellett áll az egész "jobb"oldal még most is.
A legnagyobb gond hogy szerintem semmi értelme elmenni szavazni :(
Később még kifejtem!

Boldog Új Évet !!
űrbán
@lenhardtibolya: Jómunkásembör vagy Ibi! 00:27 még nyomod.. ez igen! Menny is az órabér?
Halszem
@magyarbakancs: Lehet, hogy van "tisztességes politikus", de számuk minimális.
Viszont "tisztességes jobbikos politikus" már a röhej kategóriája!
Mellesleg a "lenhardtibolya" név mögött nem maga Vona Gábor rejtőzik?!
lenhardtibolya
@űrbán: Megtisztelő feltételezés, de nem órabérben netezek. A szilveszteri házibuli - ami nálunk meglehetősen csendes, hiszen nem vagyunk már fiatalok - éjtél után már még csendesebb lett, sőt a férjem a pohárka pezsgő és a virsli elfogyasztását követően le is pihent, én pedig köszöntöttem az ismerősöket, barátokat a neten. Persze, hogy benéztem a Propellerre is...
lenhardtibolya
@Halszem: A tisztességes jobbikos politikus bizony nem tartozik a röhej kategóriába, mert jószerével csak a Jobbikban léteznek igazán feddhetetlen politikusok. Sajnos hasonló dicsőség nem található sem a kormánypártban, sem a baloldal sokfelé húzó csapatában. Egyértelmű, hogy én a saját nevem alatt írok, tehát nem vagyok Vona Gábor, de tisztelem őt. Aki ismeri, mindenki tiszteli, aki nem ismeri, az próbálja beszennyezni, de nem megy!
nehogymá
milyen érdekes...amikor egy szegedi jobbikos képviselö a helyi jogászbálon részegen molesztált egy nöt,aztán összeverekedett a nö testvéreivel valahogy nem értek egymásba a jobbikos kommentelök
hetöndöe
@lenhardtibolya: Hogy Vona mennyire tisztességes,azt konkrétan kb. annyira tudjuk, mint amennyire igaz a "libás" ügy,vagy a Sukoró ügy.
lenhardtibolya
@hetöndöe: Nem érdemes összehasonlítani a két embert, mert nagyon különbözőek.
bukfenc
@Halszem: asszem dienes néven kommentelt más oldalon..
Mániája a 666, meg a magyarság, meg a jobbik az isten stb..
bukfenc
@lenhardtibolya: tipikus fidess duma: - ha nem tisztelsz akko nem vagy magyar!
ha nem szeretsz akkor mész a gettóba.
Én sem ismerem személyesen Vonát, én nem is jellemeztem semmilyen formában.
Viszont a tagsága, a sleppje, hagy kivánni valót maga után, arról kommenteltem.
szerintem te vagy az -ibolyántúli fény-, amit a hétköznapi ember nem lát, azt te csípőből jobban tudsz, a -jobbikkal..
Tiszteld a vonát, - védjed - (nem hiszem hogy rászorul a te "csőlátásodra"), de enged már meg, hogy másnak más legyen a véleménye!..
Én a fenti komentjeimben leírtam mi a problémám a jobbikkal, személyes tapasztalat...
bukfenc
@űrbán: BOLDOG ÚJ ÉVET!

Mindketten mást favorizálunk.
Te Gyurcsányt, én Bajnait
Ami közös bennünk: - TörpeNéró, a trágyaszagú országrabló despota, felcsút földesura,
minél előbb takarodjon ki a politikából, az országból, és, ha, lehet akkor az életből!
Én sok politikust utáltam az elmúlt 24 évben (okkal), de őt gyűlölöm!
lenhardtibolya
@bukfenc: A vélemény szabad, egymást megbántani viszont szükségtelen. Boldog új esztendőt kívánok és szívesen vállalom a vitát. A fideszhez semmi közöm, ahogy a többi pártnak sem vagyok a tagja, de jobbik szimpatizánsnak tartom magam, mert bennük még nem csalódtam, és talán jobban ismerem őket, mint bárki ezen az oldalon.
soljanka
Én Vona helyében nem magyarázkodnék.
Terry Black nem éppen egy hivatalos forrás, amire bárkinek is - legyen politikus, átlag, vagy művész- reagálnia kellene.
ha Terry tökös gyerek - :)))) - , akkor nem neveket szellőztet, hanem tényeket közöl.
Ezért Vona magyarázkodása is Terrynk színvonalára sűllyed.
aha
ha ezt az alaptalan vádat terryke velm csinálta volna olyan pert nyomtam volna a nyakába hogy még a másságát is elfeledte volna ...egy életre ...egy szemét féreg...másságos szerencsétlen, percemberke ...mamár sehol nem jegyzik...egyébként akit annyira védett annak a hölgynek kökemény pornója van fent a youtubon...és annak igenis semmi keresnivalója nincs a parlamentbe...ennyi.
aha
...ha igazad van ha nincs semmi jelentősége . egy biztos minden kormánygyalázó--és mocskolódó irás a kormányoldalt erősiti...és csak igy tovább. lehet itt a fészen bármit irogatni . olyan mélységben beágyazódott a tevékenységével a fidesz szinte minden néprétegben(na persze a stupid balosokat kivéve) hogy itt mondhat bár ki bár mit. igenis minden jobban megy ...boltokban több a vásárló...teltházak a szállodákban...gyes-gyed-ápolási - pedagogusbér emelés minek sorolni? közvélemény kutatók mutatják...
aha
@aha: cikkem vélettlen ide tévedt,,,,facebookra készült.(itt is időszerű)
csa-csa
"Terry Black nemrégiben három nevet írt ki"

CSAK???
hetöndöe
@lenhardtibolya: Itt most nem embereket hasonlítunk össze,hanem az igazságot keressük több-kevesebb sikerrel.
Cicamama55
@aha: Még mielőtt elszállna...A pedagógusok bérét 2006-ban 50%-al emelték meg a többi közalkalmazottéval együtt, azóta semmit nem kaptak, csak 2013 őszétől. A szociális ágazat még mindig nem kapott egy fillért sem. Nekik március hónapra ígérték, jelzem áprilisban várhatók a választások...A mi városunkban az üzletekben nem tolongott senki! Maguk az elárusítók panaszolták, ilyen gyenge forgalmuk még soha nem volt! Azt, hogy a szállodákban kik és mennyien voltak, csak a TV-ből tudom.Rengeteg külföldi tölti nálunk az ünnepeket, de ez már hagyomány, hisz az ő fizetéseikhez képest az itteni árak kedvezőek voltak mindig.A felsőbb tízezerből biztosan vannak, de hogy nem a magyar "nép " a szállodák törzsgárdája az biztos! Nagyon nincs Ön tisztában az EMBEREK mindennapi életével! Szálljon le a Földre...
Cicamama55
A témához csak annyit, Vona Gábor nekem szimpatikus, igaz csak a TV-ből, nyilatkozataiból ismerem. Nyílt, szókimondó ember, éppen ezért illett hozzá, ahogy reagált az őt ért támadásra! Ő nem "sunnyogó"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.