Egy magyar sílécgyár lécét használja Orbán Viktor – derül ki a kormányfő által a Facebookra feltöltött fotóból. A léc 2010-es modell és típusneve is sokat mondó: Victory. Magyar sílécet tart a kezében Orbán Viktor azon a Facebookra is feltöltött felvételen, amelyen családjával látható újévi síelés közben egy közelebbről meg nem nevezett osztrák síterepen. A lécen nem valamelyik nemzetközi gyártó neve szerepel, hanem az Explosiv márkanév, amely egy magyar cég. Ez aligha véletlen, ezért felhívtuk a vállalkozást vezető Kovács Barnabást, aki nem mellesleg a magyar sízők szövetségi kapitánya. Orbán Viktor családja – akárcsak más politikusok – régóta állandó ügyfelei voltak a Máriaremetei úton és a pesti Vágóhíd utcában működő Ski Total szaküzleteknek – mesélte el Kovács Barnabás, elárulva: nem véletlen, hogy Orbán éppen a 2010-ben piacra dobott, Victory SL fantázianevű lécet használja, mivel ezt személyesen ő ajándékozta a kormányfőnek, aki pedig – az ő nagy örömére – elfogadta. Az sem véletlen, hogy éppen a 2010-es modellnek adták ezt a nevet – tette hozzá, érzékeltetve, hogy hová húz a szíve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Újabb seggnyalót ismerhettünk meg ennek a kovácsnak a személyében:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Én meg nézném hogy törne el. fel is veheti a " csodamellényt" oszt "Sutty! ! !
qxy
Na meg a kis alaménejon ételhordó jobban állna a kezébe amikor a hidegbe sorba áll ebédért. Hadd tudja meg kinek mit adott Ott ő is kiabálhat hogy jól teljesített! !
kkalman
@Mobil123: Trafikod lehetne akár öt is, vagy ha jól helyezkedtél volna, több is, de arról, hogy hány játékbarlangod lehetne nincsenek információim.
De Te sem tudsz helyezkedni velem együtt. Ezt onnan tudom, hogy mindketten itt koptatjuk a billentyűt. :-)
Mobil123
@kkalman: :-))) Biza igazad van a helyezkedésben:-))
Na azt gondolom hogy a játékbarlangoknak csak nagyobb a haszna talán mint a trafiknak de fene tudja !!(mint írtad Te is Nekünk nincs és nem is lesz legalább is én szeretek a tükörbe nézni és Téged megismervén Te is .) Azt gondolom hogy a kaszinókat azért nagyobb biztonsági őrzés alá vonják mint a trafikokat épp a bevétel miatt talán.
Desischado
@bakegya: Persze, hogy értem! Az ország is ilyen módon "hasít", erre gondoltál. De nála a hazudozás életforma!
bakegya
@Desischado: engem a költséges hányados egyre jobban terhel is meg zavar is.A hazugságokat ismereteim szerint elég jól torelárom-csaknem 166 évre visszamenőleg is...nem hülyéskedek-edzett vagyok,de clubbtagkönv-nélkül én nem sok sikertől repesztőt ismerek
-ha így csúszunk a VICKTORY SÍLŐCSÉN NAPONTA TÖBB MILLIÁRDDAL A LILA KÖDBEN-hát nehéz lenne elképzelni,hogy abban a Canadában -a Dunán prezentált -magyarok által alapított gerontológiai intézményben fejezhetnénk be földön futásunkat?!!!
Legfeljebb sorban állhatunk a Blahán,bádogbilivel a kezünkben és még szerencsések lehetünk ha vésén befogadnak bennünket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.