Hiába fizettek be, nem kaptak kasszát. A rendőrség nyomoz, ezren futnak a pénzük után. Nagyjából ezer ember maradt hoppon, miután a pénztárgépes Patkós Cassa nevű cég eltűnt a befizetett előleggel, a rendőrség csalás gyanújával nyomozást rendelt el ismeretlen tettesek ellen.

Forrás: index.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Azért nem értem...meg van a cég, aki felvette az elöleget, és lelépett...
Akkor mitöl " ismeretlen tettesek ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@hallgatag: Ugyan erre gondoltam en is! Es miert is nem tartozik a NAV-ra? Hiszen ha ez egy fantomceg, ekkora penzforgalommal, akkor nekik nem is hianyzik az adobevetel ettol a cegtol? Pedig a NAV veri a nyalat a legjobban, hogy bizony minden penztargep online adozoan be van kotve a NAV-hoz, kulonben coki...:o((

Akkor most 1000 ember adoja ennyire nem is hianyzik a koltsegvetesbol? 1 penztargep kozel 600 ezer forint...(a trafikosoke legalabbis ennyi volt a kis huszoneves nagykereskedo bigecsketol vasarolva.)

Ha ismeretlen tettes ellen inditottak eljarast, akkor az tutira maskeppen folyo nyomozas, mintha XY-hoz, cimre mennenek ki a nyomozok... Mi van, nem szabad bantani a Patko ceget? Rokon? Csokos? Parttag Fidesz-es?
hallgatag
@Tootsy: Köszi, hogy leirtad helyettem is, nekem már óvatosan
kell kommentelnem, mert a módik " kivágnak "...( ezt irták )
Bár nem hiszem, hogy súlyosabbat irtam volna, mint egy-két
kormánypárti kommentelö-...
Csak ez tényleg érdekes, hogy 1000 ember szalad a pénze után,
egy ISMERT tettes, aki meglépett az elöleggel, meg sütteti a
hasát a tengerparton ( pl.)
dömdödöm
@hallgatag: Azér mert ebben az országban amikor teljesen egyértelmű hogy ki tette kényszeresen nyomozásba kell kezdeni mert az munkát sejtet , van még ezzel munkák bőven látszatát kelti , futnak 20 felesleges kört és közben rabolják a saját és mások idejét és vesztegetik az adófizetők pénzét úgy hogy közben teljesen esélytelen az hogy a károsultak valaha is visszakapják a pénzüket . Elfogni és lecsukni csak olyan szerencsétleneket tudnak akinek a képét mindenki ismeri ( zalatnai , stadler , )
Tootsy
@hallgatag: JAj, Dragam, nekem is jott mar a semmiert a Nagy Nemzeti Radir, mert a nahat-nak nem tetszettem... Engem meg a masik ket janyt is kiradiroztak, de most nem tett melle semmifele szarkasztikus megjegyzest a moderator... Sokkal vadabbakat nem tiltanak ki, kb. ez is ugy muxik, mint amikor a Parlamentben a nemes fideszes lecikizi a holgyeket, es amikor a holgyek probaljak megvedeni magukat, akkor jon a szorosp-bajszos (es kover is), es kiszabja a legnagyobb buntit a nokre...
Imadom az ilyen eros, kovetkezetes embereket, mint a mi moderatoraink...:o))

Vigyazz is Magadra, mert szeretem a blogjaidat olvasni,...:o)) BUEK, bar itt mar 3-a este van...:o))
coyote3
Megtalálni, félrevinni, agyonlőni...:)
hallgatag
@Tootsy: Igazad van, nem a modikkal van a baj, hanem a kettös mércével...
Van aki a tiltás ellenére cigányozhat, zsidózhat, buzizhat, és mégsincs törölve
a hsz.-, és van akit egy jelentéktelen szavacskáért " ki lehet vágni "
Én csak az emberi hangot hiányolom !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.