Életörömmel megélt hazaszeretet? Ahhoz előbb kéne egy elnöki beszéd, amely hatályon kívül helyezi a nemzeti oldalt.

Kedves elnök úr, leginkább ez akadályoz engem az életörömmel megélt hazaszeretetben: hogy rajzoltak nekem egy hazát, amit nem könnyű szeretni, mert amivel Magyarországot az ön barátai azonosítják, az Magyarország legrosszabb arca. A saját seggébe fúlt, szerepjátékokra és öncsalásra izguló, sérelmeit dédelgető, hisztis roncstársadalom, a tudatlanságát agresszivitással és meneteléssel leplező, irigy csőcselék, a rovásírással, díszmagyarban bohóckodó hülyék, akik utálnak bárkit már azért is, ha tud zongorázni. A mítoszok zabálása nagykanállal, és a cinikus gennygócok, akik adagolják ezeket a mérgező meséket, meg még kitalálnak új harcokat, mintha nem lenne elég vesztett csatánk enélkül. És a hazug pöffeszkedés, mintha tényleg ennyi volna a haza. Mintha tényleg nem lenne magyar, akinek ez kevés.

Tóta W. Árpád írása a Hvg.hu-n >>>

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
@Csizmás Kond: Már bocsáss meg de hogy veszed magadnak a bátorságot hogy le köcsögöz valakit, azért mert más a véleménye!! Én is írhatnák rólad negatív jelzőket mert nem értek veled egyet, csak tudod én ember vagyok. És igaza van Tóta W nek te vagy rá az élő bizonyíték , csak el kéne gondolkodni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
csipek
@Csizmás Kond: Egy töltött senki.
Hogy mivel van töltve? :-)))
joopapa
@Csizmás Kond: Már bocsáss meg de hogy veszed magadnak a bátorságot hogy le köcsögöz valakit, azért mert más a véleménye!! Én is írhatnák rólad negatív jelzőket mert nem értek veled egyet, csak tudod én ember vagyok. És igaza van Tóta W nek te vagy rá az élő bizonyíték , csak el kéne gondolkodni.
Tootsy
@Csizmás Kond: @csipek: Wikipedia meg a Google a baratod, ha nagyon meg akarsz tudni valakirol valamit,... De tudod, O egy kivalo ujsagiro, ha elolvasod par cikket, ami nem a fidesz dicsoiteserol szol,...

Kulonben ezen az oldalon nem cserepedenyezunk, ez benne van az alapszabalyzatban is... Talalj ki ra valami mas jelzot, ha mar minden aron cikizni akarod...
Csizmás Kond
@joopapa: Nézd, azt írsz amit akarsz...és én is azt. Tehát az illető a szemembe továbbra is egy köcsög és a kedvedért megtoldva azok is köcsögök akik a nézeteit vallják, mertv mivel ő kezdte a nevezgetés ezért jogom van ugyanolyan hangnemben válaszolni.
Csizmás Kond
@Tootsy: Szerintem csak a kertészákosi bandérium önkéntes tagja.
A csőcselék, a bohóc, a gennygóc és hasonló kifejezések használója csak köcsög lehet.
Tootsy
@Csizmás Kond: Egyenlore a fideSS nevezte Gyurcsanyt gennyedzo sebnek = gennygocnak, ha mar az emlitett szavaknal tartunk...

Hogy jon ide a bohoc? Az miert pejorativ?
Csizmás Kond
@Tootsy: egyenlőre az = 0-0
de egyelőre még vezetésre állok, ugyanis Gyurcsányt annak nevezik aminek akarják és az aki akarja viszont az senkit nem jogosít fel, hogy más egy kalap alá vegyen az aki cáfolni akar.
.
Tootsy
@Csizmás Kond: Csak a @Csizmás Kond: @Csizmás Kond: te partallasod szerint...:o))

Nade mi van a bohoccal? Nem vilagositottal fel!Es mar mindjart megyek alcsizni!...:o))
hetöndöe
@Csizmás Kond: A gyökérséget sem nélkülöző felháborodásod csak azt bizonyítja,hogy a szerző tényleg igazat írt.:-)))
Csizmás Kond
@Tootsy: Ez nem pártállás, hanem emberség vagy civilizáció.
A pártos felfogás már dogmatika, aminek soha nem voltam híve.
Bohócnak pedig soha nem megbecsülésből neveznem senkit.
...álmodj bajuszos angyalokkal :)
Csizmás Kond
@hetöndöe: A gyökérség nem nélkülözendő hanem kerülendő...de van aki gyökérként nem tudja nélkülözni.
hetöndöe
"Ki ez a köcsög ?"
Ezt vajon ki írta?
Csizmás Kond
@hetöndöe: na ki ?...vagy magadon kívül vagy ?
JAJMÁR
" Kezdetnek írjuk fel az új esztendő első lapjára: szabadság – hogy elférjenek a többiek is azokon a lapokon." - Köszönjük Tóta W. ez jó gondolat, illek egy új történet elejére :)
JAJMÁR
@Csizmás Kond: A "köcsögözést" primitív emberektől hallottam eddig, a náluk jóval magasabb szinten lévőkre mondták. Nyilván azt képzelik, hogy ezt a "hatalmas sértést" azok megérdemlik, és nekik joguk van sértegetni .
Örülök, hogy végre megkérdezhetem valakitől, mit jelent az, hogy "köcsög"? - Te biztos tudod, hiszen használod. Tóta W. miért az? Vagy kire gondoltál? :)
Január
A stílus az ember.
Ez a levél pedig, ami a stílusát illeti különösen az első fele eléggé alpárira sikeredett.Egy magát értelmesnek mondó egyén ilyen levelet nem írhat.
Nekem sem a szivem csücske a jelenleg regnálók nagyrésze, igaz újságíró sem vagyok... de ez a levél megérdemel egy kimoderálást a stílusa miatt.
Mindent meg lehet mondani, csak éppen embermódjára.
furfang
Ez a fószer belebuggyant a gyűlölködésébe. Isten nem ver bottal.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Tényleg primitív ember vagyok, ugyanis nem vagyok megáldva semmiféle felsőbbrendűséggel, nem vagyok génmaipulálva nem vagyok dogmatizálva...
Az illető többesszámba beszél de nem nevez meg konkrét személyeket, tehát bárki beleérthető, ezért.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: A cikk írója egy jelenségről beszélt, ami sajnos "tapinthatóan" itt van, érzékeljük. Olyan erős jelzőket használt, amelyeket én nem szoktam, de persze értem a miértet...
Te pedig úgy jajdultál föl, mint akinek a fájó sebes lábára léptek! "Ki ez a köcsög?" írtad.
Erről pedig eszembe jutott valami:
Évekkel ezelőtt tanítottam, és a fiúk miközben vívták kisebb-nagyobb küzdelmeiket, rendszeresen leköcsögözték egymást.
Kerestem egy régi, tejes köcsögöt, és bevittem rajzórára egy jól látható helyre tettem, és kértem őket, hogy mindenki saját nézőpontból (fény-árnyék) grafittal rajzolja le a köcsögöt.
Irultak-pirultak, zavartan nevetgéltek, aztán a kérdésemre, hogy - Talán van valami probléma? közölték, hogy - Maga nagyon csúnyát mondott!
A sejtésem, hogy a többségnek fogalma sem volt arról, hogy a köcsög egy létező tárgy, beigazolódott, de még egy részük azt sem tudta, hogy miért sértés, ha a másikat leköcsögözi, csak használták a szót, ha valami tetszett indulatból, sokszor csak úgy, indoklás helyett.
Ez jutott eszembe "köcsögről". Neked pedig nem "kenyered a gyűlölködés" ugye?
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...van valami kapcsolatod az illetővel ?
JAJMÁR
@Csizmás Kond: A "kapcsolat" szavunkat szintén érdekesen értelmezed (olvastam :) )
Fogalmam sincs a cikk írójának "milyenségéről", éppen ezért nem is írok rá jelzőket ! Véleményem csupán a cikkeire terjed ki! A kapcsolatom vele kb. ennyi, tudom, hogy újságíró! ...és neked?
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Nekem sincs, amit itt írt az váltotta ki a jelzőt.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: ...igen, mint akinek a fájó sebes lábára léptek! Tudom.
Szia, sajnos mennem kell :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Nem tudod...még nem is sejted.
Hogy nekem mi fáj az nem érdekes, én a cikkel kapcsolatban szisszentem, viszont neked már az is fájdalmas, ha valaki véleményt ír egy cikkel kapcsolatban...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.