Életörömmel megélt hazaszeretet? Ahhoz előbb kéne egy elnöki beszéd, amely hatályon kívül helyezi a nemzeti oldalt.

Kedves elnök úr, leginkább ez akadályoz engem az életörömmel megélt hazaszeretetben: hogy rajzoltak nekem egy hazát, amit nem könnyű szeretni, mert amivel Magyarországot az ön barátai azonosítják, az Magyarország legrosszabb arca. A saját seggébe fúlt, szerepjátékokra és öncsalásra izguló, sérelmeit dédelgető, hisztis roncstársadalom, a tudatlanságát agresszivitással és meneteléssel leplező, irigy csőcselék, a rovásírással, díszmagyarban bohóckodó hülyék, akik utálnak bárkit már azért is, ha tud zongorázni. A mítoszok zabálása nagykanállal, és a cinikus gennygócok, akik adagolják ezeket a mérgező meséket, meg még kitalálnak új harcokat, mintha nem lenne elég vesztett csatánk enélkül. És a hazug pöffeszkedés, mintha tényleg ennyi volna a haza. Mintha tényleg nem lenne magyar, akinek ez kevés.

Tóta W. Árpád írása a Hvg.hu-n >>>

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
@Csizmás Kond: Már bocsáss meg de hogy veszed magadnak a bátorságot hogy le köcsögöz valakit, azért mert más a véleménye!! Én is írhatnák rólad negatív jelzőket mert nem értek veled egyet, csak tudod én ember vagyok. És igaza van Tóta W nek te vagy rá az élő bizonyíték , csak el kéne gondolkodni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: A cikk írója egy jelenségről beszélt, ami sajnos "tapinthatóan" itt van, érzékeljük. Olyan erős jelzőket használt, amelyeket én nem szoktam, de persze értem a miértet...
Te pedig úgy jajdultál föl, mint akinek a fájó sebes lábára léptek! "Ki ez a köcsög?" írtad.
Erről pedig eszembe jutott valami:
Évekkel ezelőtt tanítottam, és a fiúk miközben vívták kisebb-nagyobb küzdelmeiket, rendszeresen leköcsögözték egymást.
Kerestem egy régi, tejes köcsögöt, és bevittem rajzórára egy jól látható helyre tettem, és kértem őket, hogy mindenki saját nézőpontból (fény-árnyék) grafittal rajzolja le a köcsögöt.
Irultak-pirultak, zavartan nevetgéltek, aztán a kérdésemre, hogy - Talán van valami probléma? közölték, hogy - Maga nagyon csúnyát mondott!
A sejtésem, hogy a többségnek fogalma sem volt arról, hogy a köcsög egy létező tárgy, beigazolódott, de még egy részük azt sem tudta, hogy miért sértés, ha a másikat leköcsögözi, csak használták a szót, ha valami tetszett indulatból, sokszor csak úgy, indoklás helyett.
Ez jutott eszembe "köcsögről". Neked pedig nem "kenyered a gyűlölködés" ugye?
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...van valami kapcsolatod az illetővel ?
JAJMÁR
@Csizmás Kond: A "kapcsolat" szavunkat szintén érdekesen értelmezed (olvastam :) )
Fogalmam sincs a cikk írójának "milyenségéről", éppen ezért nem is írok rá jelzőket ! Véleményem csupán a cikkeire terjed ki! A kapcsolatom vele kb. ennyi, tudom, hogy újságíró! ...és neked?
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Nekem sincs, amit itt írt az váltotta ki a jelzőt.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: ...igen, mint akinek a fájó sebes lábára léptek! Tudom.
Szia, sajnos mennem kell :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Nem tudod...még nem is sejted.
Hogy nekem mi fáj az nem érdekes, én a cikkel kapcsolatban szisszentem, viszont neked már az is fájdalmas, ha valaki véleményt ír egy cikkel kapcsolatban...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.