A magyar Raiffeisen a Széchenyi Banké lehet, de az Erste is az államnak adhatja el itteni leányvállalatát - írja a Magyar Hírlap A tavaly óta 49 százalékos állami résztulajdonban lévő Széchenyi Kereskedelmi...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Megveszik és átadják a haveroknak , akik a nyertesei a mutyiknak és az onnan szerzett pénzt befektetik .
hetöndöe
Magyar tulajdonossal természetesen,állami pénzből megtámogatva a haveroknak,még több rablás,még kevesebb adóbevétel.
A kisember meg néz mint a moziban,hogy a törlesztője ugyanannyi maradt annál a banknál,amit az ő adójából vett meg az állam.
Kabaré a köbön,avagy agyzsibbasztás hülyéknek.
bencemacska
Mindnek meg van már a tulajdonosa, de mi "hülyék" fogjuk helyettük kifizetni!
Csak azt fogjuk észrevenni, hogy már az új tulajdonos által kinevezett - természetesen OV által jóváhagyott - új vezérigazgató fogja aláírni a banki értesítőket.
sokanvagyunk
Egy vidéki fiókba sétált be egy idősebb néni, és azt mondta, hogy kéri a 150 ezer forintját. Erre kérdezték tőle, hogy milyen 150 ezerről tetszik beszélni? Mire a néni azt mondta, hogy arról a 150 ezerről, amit minden hónapban ingyen lehet felvenni. :))
A Tündik bündije
@sokanvagyunk: És ezek az IQ betyárok (és betyárnék) fognak rohanni a szavazófülkékbe tavasszal egymást taposva, hogy húzzák arra a józan életű, becsületes emberre az X-et, akinek a sleppje ezt kitalálta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.