Az emberi erőforrások minisztere szerint Európa indentitásválságban van, az értékalapot nélkülöző tolerancia került középpontba, az egyéni értékek nem adódnak össze, "nem lesz belőlük előrevivő központi erő". Balog Zoltán erről vasárnap Esztergomban beszélt, ahol Becket Szent Tamás emléknapot tartottak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
"az a hatalom, mely mindent megtehet, diktatúrává válik." Nahát! Honnan tapasztalja ezt? Nahát! Igazat is tud mondani? Nahát!
bencemacska
Hogy milyen igaza van!!! De mi történt vele, hogy megszólalt a lelkiismerete?!
Cicamama55
Gondolom azóta már százszor megbánta kijelentését...Hogy éppen Esztergomban tette ezt, ahol a képviselő testület FIDESZES többsége most már 4 éve folyamatosan akadályozza a polgármester asszony munkáját! Vajon előre leírta, vagy csak spontán jutott eszébe...
kiskutyauto
Ez bizony pontosan így van. Csak itt van egy apró kis bibi, hogy pontosan ez a folyamat zajlik Magyarországon.. De ez az orbáncsicska és kléruscseléd agyhalott pribék seggnyaló báb, annyira ostoba hogy ennyire nem veszi észre magát, hogy már megint a saját bűnbandája ellen szólt... gratulálok... hajrá abszurdisztán hajrá obanisztán
bukfenc
@bencemacska: Szerintem nem (mert nincs neki)
Drogozhatott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.