Három napja számoltunk be arról, hogy nemrég egy lakodalmas stílusú Fidesz-kampánydalt töltöttek fel a Youtube-ra, vélhetően nem a Fidesz-központból. A produkció egyértelműen lebilincselő, és órási sikert aratott, ha azt vesszük, hogy míg pénteken még csak hétezren töltötték le, mára már 73 799-szer. Nézze meg Ön is alább, érdemes!

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@coni: Mert zenészeink egy jó kis talpalávalóval biztosítják a mulatozás feltételeit. Másnap meg jön a másnaposság érzése az émelygő gyomor és az izomláz.
laszlobihari
Elnézést, de ettől a sz@rtól fel állt a szőr a hátamon és hányhatnékom támadt! Ez nem csak fitymaSS undor, bármely párt elkövetne hasonló "nótát" azt szintén így "jutalmaznám"! Ennyire azért már nem kéne igénytelennek lenni! vagy ez már a jövő? mert jelennek nagyon sz@r!
dömdödöm
katasztrófális ,olyan tipikus híg Magyar f@s olyan mint maga a Fidesz és ezek akarnak bármit is csinálni itt ? Sürgősen le kell szavazni ezeket ,de nagyon sűrgősen mert Magyarország ebbe a híg folyékony f@sba rövidesen bele fog fulladni :-(
nezelodo
"tivoli
@coni: Mert zenészeink egy jó kis talpalávalóval biztosítják a mulatozás feltételeit. Másnap meg jön a másnaposság érzése az émelygő gyomor és az izomláz."

Az a baj, hogy ez a másnaposság négy évig szokott tartani...
tivoli
@nezelodo: Ezért kellene jobban meggondolni, hol mulatunk. :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.