Lázár János svágtitkár hibátlan zakóban táncoltatott meg herceget, főherceget és grófot a saját birtokán* decemberben. Elképesztő galéria! Habsburg-Lotharingiai Mihály Főherceg, Gróf Károlyi László és felesége, Miklós liechtensteini herceg és felesége, Oszter Sándor és felesége mind elmentek decemberben Lázár Jánoshoz vadászni. Az eredmény 913 lelőtt fácán és a Magyar Holokauszt – 2014 Emlékbizottság titkárának vadásszá avatása. Donatella Failoni, Oszter felesége tette ki ezt a 18 képes, nyilvános galériát a Facebookra még decemberben, de egy olvasónk csak most hívta fel rá a figyelmet. Szerencsére Failoni minden képnél részletesen leírta, hogy pontosan ki látható rajta, de Lázár János testi kapcsolatra ingerlő zakóján amúgy is megakadt volna a szemünk. Meg a 913 lelőtt fácánon is. Meg csak úgy átsiklottam volna azon, hogy egy ember hason fekszik a lelőtt állatok körén kívül és mintha valaki egy mogyorófavesszővel csapkodná éppen, fene se tudja, hogy mennek a dolgok a vadászoknál,...

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Csupán Móricz Zsigmond vagy Mikszáth Kálmán műveibe kell belelapozni és mindjárt meg is tudjuk,hogy kikkel állunk szemben,akik magukat "arisztokratának" hiszik.
Lesújtó és szomorú,hogy egy ilyen csürhe uralkodik és élösködik Magyarország testén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
@dolfi57: Marhaság. A helikopteres dolgot Czinegével vizionálták. Igy lesz a hazugságból legenda. Meg film ...
Egyébként "Kalasnyikov".
dolfi57
@Vizual: Csak volt azért alapja mert könyvben jelent meg, és el is képzelhető, mert ezek meg engedhették maguknak ezt a kis kiruccanásokat Még annyit füznék hozzá, hogy Bokor Imre mérnök ezds nem hazudott, mert utána őt is félre álitották ez miatt. Elnézést ALEKSZEJ KALASNYIKOV altábornagy. Aki a II.Világháboruban a Németeknél rendszeresitett Sturgeweiger géppisztolyt tökéletesitette tovább az AK 47-re. Minden esetre okos embernek tartom,mert a fél világ hadserege az Ő fejlesztését használja, földön,vizen,levegőben, és ez nem semmi.
spu00
@Vizual: Igaza van , Kádár, Grósz vadászatai elvtársiasak voltak, az Önök kutyáinak kölkei. AZ, hogy most vannak a fácános körvadászatok, az Önöket nem érdekli, bele kell kötni mindenbe, itt a választás. Ugyan még programjuk sincs, egyenlőre a pozíciókat sem tudják elosztani, érdektelen, csak a hatalom kell, a választók meg azt kapnak ami marad, ha marad.Ja , különben tudják, hogy a jelzett emberek milyen kapcsolati tőkével rendelkeznek, s az mennyire hasznos az országnak. Nem érdekes, Önöknek nem tetszik és kész!
kukac50
Lázár azért hívta meg a grófokat főhercegeket,hogy meg mutassa,az anyai nagybátya által elnyert 1300 hektár földet Hódmezővásárhelyen, a nézelődésben megéheztek, éhesek voltak és elmentek vadászni. Az adófizetők meg nyögjék ki a dorbézolásuk árát.
Orbán Viktor jobban teljesít???
mariaberta
@amaramaistanna: Hogy ez felelni fog? Hol élsz? Álomvilágban?
mariaberta
@Desischado: Nyilván dicsekedni óhajtott őnagysága, mindenki lássa hogy befogadták az "úri" társaságba, feszít Lázár elvtárs jobbján, ezért feltette képeit a facebookra, most pedig meg van sértődve, mert nem tetszenek a kommentek.
Régi a mondat, "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna" némi változtatással erre is érvényes Donatella úrnő.
Ja, Oszter még Rúzsa Sándor korában szimpatikus volt, részemről csak volt, elrontotta őt is az " úrhatnámság".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.