Lázár János svágtitkár hibátlan zakóban táncoltatott meg herceget, főherceget és grófot a saját birtokán* decemberben. Elképesztő galéria! Habsburg-Lotharingiai Mihály Főherceg, Gróf Károlyi László és felesége, Miklós liechtensteini herceg és felesége, Oszter Sándor és felesége mind elmentek decemberben Lázár Jánoshoz vadászni. Az eredmény 913 lelőtt fácán és a Magyar Holokauszt – 2014 Emlékbizottság titkárának vadásszá avatása. Donatella Failoni, Oszter felesége tette ki ezt a 18 képes, nyilvános galériát a Facebookra még decemberben, de egy olvasónk csak most hívta fel rá a figyelmet. Szerencsére Failoni minden képnél részletesen leírta, hogy pontosan ki látható rajta, de Lázár János testi kapcsolatra ingerlő zakóján amúgy is megakadt volna a szemünk. Meg a 913 lelőtt fácánon is. Meg csak úgy átsiklottam volna azon, hogy egy ember hason fekszik a lelőtt állatok körén kívül és mintha valaki egy mogyorófavesszővel csapkodná éppen, fene se tudja, hogy mennek a dolgok a vadászoknál,...

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Csupán Móricz Zsigmond vagy Mikszáth Kálmán műveibe kell belelapozni és mindjárt meg is tudjuk,hogy kikkel állunk szemben,akik magukat "arisztokratának" hiszik.
Lesújtó és szomorú,hogy egy ilyen csürhe uralkodik és élösködik Magyarország testén.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szepwilly
aki ratok irigy az beteg!!!Ingyenelö bagazs!!!
Hellcat
Lassan csak visszatérünk a földesúr jobbágy viszonyhoz...fideszes földesurak már vannak a közmunkás jobbágyokból is akad már elég...
hallgatag
Megszámoltam : A " házigazdával " együtt 914 lelött állat fekszik a földön !!!
dr. prédikátor
És a tömjén zsóti fővadász hol marad???
csikknorisz
Hú b+, mint valami agyament szekta.
Lázárt nem fektették le? Oszt mondták vóna neki: -Lázár, fekszel mint fácán a tálcán, kelj fel Lázár!
Utána meg kiderült volna, hogy az nem Lázár, hanem a Szabó bakter.
silber13
@dr. prédikátor: Ilyen díszes társaságban ő már persona non grata
hetöndöe
Csupán Móricz Zsigmond vagy Mikszáth Kálmán műveibe kell belelapozni és mindjárt meg is tudjuk,hogy kikkel állunk szemben,akik magukat "arisztokratának" hiszik.
Lesújtó és szomorú,hogy egy ilyen csürhe uralkodik és élösködik Magyarország testén.
almosd
Bepillantás egy magyar nábob életébe,a 21 században ...
szaboria1
@silber13: Igazad van már nem is jelölték a következő választásra.
kiskutyauto
Dőzsöl a hazaáruló "magyar" úr, miközben a népe nyomorog... hazaárulásért kötél jár... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
F_Viktor
Lázár az egyetemi évei óta csak a befolyásos, gazdag emberekhez (most már az arisztokratákhoz is?) vonzódott. Róla tudom elképzelni, hogy jövő ilyenkor még Gyurcsány hátsójában is kotorászni fog a nyelvével.
nyanya001
" Egy magyar nábob "
Csak az a baj, hogy egyre többen vannak !
JAJMÁR
Nekem meg a fácánokról az jutott eszembe, hogy alig 25 éve annyi volt a fácán, csak át kellett menni az úton a sövénybe egy elemlámpával, azt hirtelen felkapcsolni... a fácánokat összekapkodni. Olyan finom a levese, mint semmi más madárfélének, és hát a rántott fácánmell :)))
Na, persze, a vadászat az más... az úri mulcsi :)
Halszem
Most még csak fácánra lőttek!

Gondolod az öldöklést élvező "úri" társaság habozna lőni, ha pl. TE bukkannál elő a csalitból?!
Esetleg lövetni ... bár feltételezem az kisebb kéj!
Dr ATEISTA
"arisztokrácia = ókorban a rabszolgatartók vagyonosabb rétege; "
abacs62
Biztos hogy jótékony célra lőtték halomra a rengeteg fácánt. A "cöf"-nek jobban elkelne, (jóllakott hassal a menetelést jobban bírják) mint a több százezer éhező gyereknek, akiknek a szüleit ezek a népnyomorítók juttatták, nehogy jóllakott hassal menjenek iskolába! Utolsó férgek,
F_Viktor
@Halszem: 2006 őszén Nyitray András fideszes képviselő számon kérte Gyurcsányon, hogy miért nem lövetett éles lőszerrel a tömegbe, szerintem még most is kéjes vigyorral megtennék, főleg annak tudatában, hogy akkor saját felbérelt és fizetett embereit irtotta volna, most pedig az ellene tüntetők lennének az áldozatok.
kkalman
A legnagyobb vadat kihagyták a terítékből.
Desischado
Nem lep meg a társaság. Mondjuk, az elkeserítő, hogy Oszter Sándor is ott volt a feleségével. Vele kapcsolatban felemás érzéseim voltak eddig, művészként nagyon szerettem, de a vadászat iránti rajongása miatt, nem. Most már nem kell ingadoznom, ettől kezdve nekem ő is a 0-ák közé tartozik! Amúgy is gyűlölöm a vadászatot, és nagyon sajnálom a fácánokat, akiknek azért kellett elpusztulniuk, hogy ez a szemét banda kiélhesse a mániáját! lézer janiról nincs mit mondani, eddig is tudható volt, róla, hogy egy mocsok!
bakegya
Ez elment vadászni...
Az meglőtte..
Ez hazavitte...
Az megsütötte...
Ez mindmegeszi-hogy a roszsebegye ki a belit ennek a sok ránktelepedett,felkapaszkodott tolvajnak!
bretagne
@dr. prédikátor: Ő tereli a puskák elé a vadakat!
bretagne
Ha most élne Móricz Zsigmond, milyen jó Úri murit írhatna!!!
silber13
@Desischado: Csak annyit jegyeznék meg, hogy Donatella Failoni esetében az alma ugyancsak messzire gurult a fájától!
nezelodo
A móriczi világ uri-murija kel életre újra. Azt gondolnánk, a dzsentri világ rokonházasságból született idiótái kihaltak. Pedig nem, vérfertőzés nélkül is újra teremnek mint a gomba, na meg a sikeres életpályát megalapozó nyaloncok sem haltak ki az elmúlt rendszerekkel.
dr. prédikátor
Arra azért kíváncsi lennék hogy hányan /nem/ rendelkeztek a vadászathoz szükséges engedélyekkel???Pl. fegyvertartási engedély , állami vadászjegy,kötelező biztosítás, stb.
lenhardtibolya
Soha nem kedveltem ezt a lázárt, főleg akkor utáltatta meg magát végérvényesen, mikor kijelentette, hogy mindenki annyit ér, amennyi anyagi értéket fel tud mutatni... Én meg azt mondom, hogy annyit ér, amivel ténylegesen el tud számolni, vagyis igazolhatóan tisztességes munkával kereste... A különbözetből valószínűleg ki lehetne fizetni az államadósságot...
amaramaistanna
Ezér felelnie kell! Nem tekintheti magántulajdonának Magyarországot!
evacica
@hetöndöe: Az nagyobb baj, hogy ezt a csürhét egy csomó szerencsétlen rövidlátó még támogatja is!@lenhardtibolya: @lenhardtibolya: Az ilyen Lázárok a tisztesség szót nem ismerik!@dr. prédikátor: Ez a Lázár bandában elhanyagolandó!
evacica
Ha a majom szmokingot ölt , attól l még nem úri ember, !
hallgatag
Kár, hogy a szmokingos lézerjani kép nem állókép, ugy láthatnánk,
hogy felül szmoking, alul a trágyás gumicsizma...:))))
Vizual
A demokráciát kell megmenteni ? Ugyan már ! Vagy demokrácia lesz, vagy megint szavazhattok, most már, az úri világra. A demokrácia sem bántotta ezeket a főurakat, sőt helyenként büszke volt rájuk. Úgy mint minden ország. De talán figyelmeztetésnek kell felfogni a Habsburg család viselkedését, akik ugye a címük mellett maradtak magyarok. Tudom, hogy visszautasították a politika mocskos részét. És, segítik a magyar népet. Nem hiszem, hogy ezek a vadász társaságok léte újdonság lenne. Kisgazdák és a szétlőtt vadászház. Mindig voltak és vannak urizáló, a szocializmus építésébe belefáradt potentátok, akik ahogy mondják: "rázzák a rongyot" És ültetik a szilvafákat.
Donatella asszony a tudomásom szerint pedig olasz nemesi család sarja. Szerényen csak muzsikálgatott, idáig. Oszter meg a mi művészünk volt és marad. Hogy ő eredendően nemes ember-e ? Nem tudom. De szerény, csendes embernek ismertem.
A többiek meg ? Dörzsölődnek. Lázár pedig csak a jó szocialista urizálást követi. Ha már kő gazdag lett. Hogyan ? Én azt nem tudom. De a régmúlt alakuló szocializmusának potentátai a 8 általános és a lerobbantott tyúkszar után a volt úri osztályt majmolták,
és most az uj potentátok, iskolázottak, agilisek, törekvőek, okosak. Hogy közben leszarnak bennünket ? Hát ! Adtunk nekik 2/3-t. Úgy hogy, vegyük el ! Jön a választás és ne legyetek kishitűek ! Innentől egyen ragúak vagyunk velük. A sorsuk a kezünkben van a szavazáskor.
dolfi57
DÖGÖLJÖN MEG MIND, AKIK KIIRTJÁK AZ ÁLATOKAT SZÓRAKOZÁSBÓL.
Vizual
@dolfi57: Igazad van. Meg a bálnákat is !
De azért tudni kell, hogy a vadászatnak vannak nemzetgazdasági okai is. Sőt, az állomány minőségének javítása is cél lehet. Állítólag aki vadász az fizet is. Mint a pecások. Vagy mentsük meg a pontyokat is ?
lajospapa
..."Szép földeinkből
Vadászni berkeket csinálnak a-
Hová nekünk belépni nem szabad.
S ha egy beteg feleség, vagy egy szegény
Himlős gyerek megkívánván, lesújtunk
Egy rossz galamb fiat, tüstént kikötnek!
És aki száz meg százezert rabol,
Bírája lészen annak, akit a
Szükség garast rabolni kényszerített. "
/ Katona József: Bánk bán. /
Desischado
@silber13: Sajnos, nagyon igazad van! És még hogy fel volt őnagysága háborodva!
dolfi57
@Vizual: Fizet, ha fizet egyáltalán!Érdemes lenne Bokor Imre könyvét elolvasni, hogy Hazánk "nagyjai" idéző jelben téve a Gemenci erdőben honvédségi helikopterről vadásztak kalacsnikov géppisztolyal, meg Nógrád-megyében mezittelen nők, előttük egy kis sziv alaku kötényben szolgáltak fel az elvtársaknak ételeket, italokat. Ez is nemzetgazdasági érdek
hallgatag
Ez a lézerjani még Hódmezövásárhelyen lakik,
vagy már átköltözött a Rózsadombra ???
Milyen " birtokról " beszélünk ???
Vizual
@dolfi57: Marhaság. A helikopteres dolgot Czinegével vizionálták. Igy lesz a hazugságból legenda. Meg film ...
Egyébként "Kalasnyikov".
dolfi57
@Vizual: Csak volt azért alapja mert könyvben jelent meg, és el is képzelhető, mert ezek meg engedhették maguknak ezt a kis kiruccanásokat Még annyit füznék hozzá, hogy Bokor Imre mérnök ezds nem hazudott, mert utána őt is félre álitották ez miatt. Elnézést ALEKSZEJ KALASNYIKOV altábornagy. Aki a II.Világháboruban a Németeknél rendszeresitett Sturgeweiger géppisztolyt tökéletesitette tovább az AK 47-re. Minden esetre okos embernek tartom,mert a fél világ hadserege az Ő fejlesztését használja, földön,vizen,levegőben, és ez nem semmi.
spu00
@Vizual: Igaza van , Kádár, Grósz vadászatai elvtársiasak voltak, az Önök kutyáinak kölkei. AZ, hogy most vannak a fácános körvadászatok, az Önöket nem érdekli, bele kell kötni mindenbe, itt a választás. Ugyan még programjuk sincs, egyenlőre a pozíciókat sem tudják elosztani, érdektelen, csak a hatalom kell, a választók meg azt kapnak ami marad, ha marad.Ja , különben tudják, hogy a jelzett emberek milyen kapcsolati tőkével rendelkeznek, s az mennyire hasznos az országnak. Nem érdekes, Önöknek nem tetszik és kész!
kukac50
Lázár azért hívta meg a grófokat főhercegeket,hogy meg mutassa,az anyai nagybátya által elnyert 1300 hektár földet Hódmezővásárhelyen, a nézelődésben megéheztek, éhesek voltak és elmentek vadászni. Az adófizetők meg nyögjék ki a dorbézolásuk árát.
Orbán Viktor jobban teljesít???
mariaberta
@amaramaistanna: Hogy ez felelni fog? Hol élsz? Álomvilágban?
mariaberta
@Desischado: Nyilván dicsekedni óhajtott őnagysága, mindenki lássa hogy befogadták az "úri" társaságba, feszít Lázár elvtárs jobbján, ezért feltette képeit a facebookra, most pedig meg van sértődve, mert nem tetszenek a kommentek.
Régi a mondat, "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna" némi változtatással erre is érvényes Donatella úrnő.
Ja, Oszter még Rúzsa Sándor korában szimpatikus volt, részemről csak volt, elrontotta őt is az " úrhatnámság".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.