Pintér Sándor belügyminiszter szerint eljött az ideje annak, hogy a Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök Balatonőszödön elmondott beszédének kiszivárogtatásával kapcsolatban keletkezett titkosszolgálati jelentés egy részét nyilvánosságra hozzák.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
Pintér arról is nyilatkozhatna, hogy vajon ki az a qrwára "szerencsés", aki 5 millióért "vette meg " - papíron ! - a milliárdokat érő vagyonvédelmi cégeit !
silber13
@martinpalermo: " hazudtunk reggel, délben, este..." Lopni csak a mostaniak loptak, lopnak, az időpontok stimmelnek!
silber13
@martinpalermo: Mellesleg nem " vallott " . Bevinni? Bizony be kellene vinni, de a jelenlegieket. Na, de akkor ki maradna szabadlábon?
martinpalermo
@silber13: Erről most értesültem első ízben:--érdekes,vagy alusznak vagy nem hallják, vagy talán nem is akarják!15:50 re.@silber13: 15 :59 re :Az mi volt akkor---felsorolások ?Szelíden kérdem.És a trükkök százai--talán Rodolfó mondotta volt.De nem.És azokra mi szükségük volt akkor,---talán csak nem viccelődtek? mert akkor ,elvigyorodom magam kissé--HA-HA.
silber13
Voltak trükkök is Nem is vitás! Mint a jelenleg regnáló kormány trükkjeinek százas nagyságrendje. Az a 3000 millárd kámforrá változtatása, a trafikok Csilicsala bácsit megszégyenítő átvarázslása, mások zsebei t gazdagitandó célzattal stb. Na, ezek ám a trükkök!
martinpalermo
@silber13: Azt tudjuk,csak amit mondanak nekünk--arról van hír.Leírtam már,és gondolom más is,hogy ennek a kormánynak bűnei,nem anulálhatják a másik kormány azonos minőségű.és mennyiségi gaztetteit.Talán,csak az igaz--hogy Csilicsala--és Rodolfó,csak segédmunkások voltak,az elmúlt idő,és jelenlegi kormányok,"bűvészmutatványai" mellett.__de korán sem oly vicces.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.