Orbán Viktor a Facebookon közzétett videóban szólt a lájkolókhoz. Elmondta, mit szeretne tőlük. Miután ugyanis majdnem megelőzték Debrecen lakosságát, új célokat kell kitűzni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Miért nem egy lakossági fórumon meri mindezt
szemtöl-szemben ??? Ahhoz gyáva...
Vagy csak " olyanokat " hiv meg !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@spu00: úgy tesztek ti a kisebbségre is mint a fityisszen kívüli mindenkire!-úgy alkotmányosan,tákolmányosan módosítgatva ezt a válogatási törvényt is-arról pedig tudomást sem vesztek,hogy minden létalapjától valóban megfosztott nem hagyta el a hazát,itt él dolgozik és pártfüggetlen a gaztettek mezejére nincs az a pénz amiért eladná a lelkét-politikába értelmes ember nem ártja magát itt/sacc 166 éve!-rendes polgári foglalkozást választ és nincs szüksége ilyen bábokra,herékre
Kommunizmus itt, pontosítsunk,nem volt soha,most viszont van de azt központosítva és felcsuton járathatják csúcsra!-a család a rokonyok,haverok és Lala Ló-és Hárskúton!Ezen díszpintyek szülei a tanúk-a műfű alatt lapulnak-de akad még belőlük a parlamentben is!lehet tanulmányozni
A többit pedig a kínaiakkal de az oroszokkal mindenképpen Orbánvitya lezsírozza ha bele döglik is-így megfelel?Vidám orbánbarak lettünk-vagy leszünk-így már jobb?DDD
Nyitás a Végtelenre!-naggyon katonás...kattanás...
excep
én azt üzenem orbának tegyen egy katonás hátraarcot és húzzon el a jó büdös francba
Cicamama55
@spu00: 1.Magyarországon soha nem volt kommunizmus.2.Életemben nem csináltam még botrányt sem, nem hogy politikait! 3.Fene nagy demokráciát élünk ma...4.Nem, nem emlékszem, mert nem voltam 90 előtt szavazni 5.A szavazással kapcsolatban az én saját véleményemet írtam, nem a másokét, azt pedig itt meg lehet tenni, mert itt annak a helye van.6 Sem a külhoni magyarokra, sem a nemzetiségiekre nem haragszom, nincs bennem semmi gyűlölet.Csak véleményem van.
spu00
@Cicamama55: Meg kell tanulni olvasni.Én azt írtam " kommunista érában", már pedig azért mert a teljes vezérkar, Kádárral az élen mindegyik kommunistának vallotta magát.Az ő részükről kommunizmus volt.
Másrészt, nem azt írtam, hogy " Ön", hanem , hogy Önök, akik ezt a szöveget terjesztik. Ettől függetlenül azt ír amit akar.Én is. Mivel demokratikus viszonyok között élünk.@bakegya:
spu00
@bakegya: Tudja van "A" és "B" menü, egyet fizet, tehát nem kérheti mindegyiket, ha csak egyet fizetett, már mint, ha egy szavazónak számít.
F_Viktor
@Cicamama55: Látod, a Századvég szerint mégis hatalmas roma támogatással rendelkezik a fityesz, annak ellenére, hogy főként a romákat célozta meg Orbán a háromcsapás törvénnyel és a munkanélküli segély minimalizálásával.
Én a határon túli magyaroknak nem adtam volna szavazati jogot, az országgyűlési választások ugyanaz, mint az önkormányzati választások, a szavazati joggal rendelkező helyi lakosok választanak. Nem az alcsútiak választanak felcsúti polgármestert és képviselő testületet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.