Orbán Viktor a Facebookon közzétett videóban szólt a lájkolókhoz. Elmondta, mit szeretne tőlük. Miután ugyanis majdnem megelőzték Debrecen lakosságát, új célokat kell kitűzni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Miért nem egy lakossági fórumon meri mindezt
szemtöl-szemben ??? Ahhoz gyáva...
Vagy csak " olyanokat " hiv meg !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hallgatag
Miért nem egy lakossági fórumon meri mindezt
szemtöl-szemben ??? Ahhoz gyáva...
Vagy csak " olyanokat " hiv meg !
összefogás
Ez a BALTÁS VEZÉR " ELMEBETEG", ideje lesz már elzavarni a hatalom közeléből.
F_Viktor
Remélem tavasszal sem lesz több X-e, mint ez a 200 000 .-)))
jancsik68
Viki katonának is nagyon gyenge volt,azért lett belőle politikat tiszt,mint egy hüen a párttitkár apukához,anyukához.Most pedig átkozza a kommcsikat,azaz szület!!Ilyen egy igazi pauli keresztény Damaszkuszból!!
modera
@F_Viktor: Ne reménykedj, barátom, a választásokat is megnyeri.
bakegya
Na az ilyet soha nem volna szabad a hatalom közelébe se engedni!!!
Ezt az eszmefuttatását-amiért egy egész stábot randelt maga köré,hogy előadja magát,az öreg néhai Hegedüsnél olvashattuk:"Nyitás a Végtelenre "2003.
F_Viktor
@modera: Nagy tétet ne tegyél rá, mert a közvélemény-kutatási adatokon kívül minden ellene szól.
Ez a 200 000 like sem sok.
bubu1
Hahó! Ez önarckép?
1. Elmagányosodott
2. Hibákat vét
3. Előbb utóbb a teljesítményén meglátszódik
Utóirat >
Körülbelül 32-szer nézet a kijelzőre : és a kezét miért nem mozgatja ?
F_Viktor
@bubu1 :
Írod:
"...és a kezét miért nem mozgatja ?"

Ennek inkább örüljünk, mert ha mozgatja akkor mindig a Zemberek zsebéből lop el valamit.
Manhattan
Csak érdekességképp írom: az összes képviselő az Alkotmányra esküdött fel! Viktor is... "az életünk árán is megvédjük" bla-bla-bla...Az alaptörvényre még senki sem esküdött.
F_Viktor
@Manhattan: A fegyveres testület tagjai pedig arra esküdtek fel, hogy életük árán is megvédik az Alkotmányt, valamint a demokráciát.
2011-ben a www.langlovagok.hu fórumán nagyon gondolkodtak, hogy szó szerint veszik esküjüket. Ne higgyétek, hogy nekik tetszenének amit Orbán művel, vagy, hogy életüket kockáztatnák a diktátorért.
dömdödöm
Orbán viktor 200137 Magyar + pár bennfentes haver miniszterelnöke ! Gratulálunk ! :-(((
F_Viktor
@Horizont: Nem véletlen, hogy csak a határon kívül élő kettős állampolgárait buzdítja szavazásra. Pénz nem számít ilyenkor.
Cicamama55
@F_Viktor: Igen, elgondolkoztató az, hogy a Magyarországon élő romákat-ha bevallják származásukat- kizárják a pártokra való szavazás lehetőségéből. A kettős magyar állampolgárságú választókat is minimum hozzájuk hasonló feltételekkel kellett volna felruházni, s akkor még sokat mondtam.
modera
@Horizont: Azt nem is csodálom, hogy nem szeret a Viktor...:-)
modera
@F_Viktor: Nem is itt lesz sok lájk, hanem majd áprilisban...:-)
F_Viktor
@Cicamama55: @Cicamama55: Századvég állítása szerint a romák körében messze vezet a fityesz :-)))
Mi itt a probléma?
F_Viktor
@modera: Ha te ebben bízol, akkor máris gyűjtheted a pénzt a Kedvesed grazi látogatására :-))))
Tudod, 2002-ben, 2006-ban is hasonlóan optimistán gondolkodtál... Három a magyar igazság... :-))
bundi
@F_Viktor: nem tudod többen is regisztrálhatnak egy név alatt, vagy entero kisért az oldalon (modera az ő avatarja volt)
F_Viktor
@bundi: Igen, 2011 nyara óta észrevettem, hogy a fityesz-hívők osztódnak, mert nagyon súlytalanok lettek.
Cicamama55
22.10 Maximumot akartam írni... Ha már kaptak.
@F_Viktor: Az én tapasztalataim szerint ez nem igaz, legalábbis a mi környékünkön!
F_Viktor
@Cicamama55: Bocsáss meg, de nem értem pontosan, te mit tapasztalsz?
modera
@F_Viktor: @bundi: Oka van annak, hogy így tértem vissza, de inkább majd priviben, ha egyáltalán érdekel benneteket.
karma1
@F_Viktor: Es persze ha ismerjuk a rozsadombi statisztikakeszites modjat...:-))
Desischado
Erre csak azt mondhatom, vannak agymosott zombik! De ha annyi 100 ft-om volna, ahányan átkozzák, hirtelen nagyon jól állnék anyagilag... SÜKET DUMA!!! Sokkal többen gyűlölik, mint ahányan lájkolják! Csak fényezi magát!
rugacs
@F_Viktor: Ha a többi suta politikusnak nevezett lény lájkolási mutatóját nézzük, akkor eszmefuttatásod szerint ők a parlamentbe csak hétvégi látogatóként fog bejutni...:-)
mate03
@modera: Sosem legyen nagyobb örömed!
bakegya
Semmi mellébeszélés-már nagyon sok a duma-tedd ki katonásan az asztalra -mindent amit a saját,a rokonok , a nyerges-lajos-és lala,a két bólogató jani,a plagi pali és az összes haverjaitok zsebébe kövéren belegyömöszöltél aztán húzhattok a vörösseggetekkel egy másik vadászmezőre...örök időkre-a Végtelenre!-ja a modera haverodról se feledkezz meg!-mondatok értetek egy misét minden felekezet házában!
Az örök világosság fényeskedjen ...-béke poraitokra!
modera
@mate03: Az én életem csupa öröm, még ha ez neked fáj is.
modera
@bakegya: Ne vegyél a szádra, mert a poros nyomomba nem érsz, barátom. Hány embernek is teremtetted meg a biztos egzisztenciáját eddig? Egyszer erről is szeretnék olvasni, nem csak a mocskolódásaidról.
Cicamama55
@F_Viktor: A környékünkön élő romák nagy része nem pártolja a FIDESZT. A másik dolog pedig az, hogy én őket,függetlenül a származásuktól, magyar állampolgároknak tekintem. Itt élnek, itt dolgoznak /akiknek jut munka, ill. aki akar/ide adóznak, ennek az országnak a terheit viselik,itt élnek mellettünk. A kettős állampolgárságú emberek nincsenek azzal tisztában, hogy milyen is itt valójában a nép helyzete. Őket könnyen át lehet verni a szép szavakkal. Nincs nekem velük semmi bajom, de így érzem. Az én "olvasatomban" nekik nem kellett volna a pártokra való szavazás lehetőségét biztosítani, csak egy kisebbségi csoportra, "Kettős állampolgárságúakra".
laslow
@Manhattan: Azért nem,mert azt kényük-kedvük szerint tudják változtatni!
kataigaspar
Azért gondolom már tudja nagyurunk is ,hogy az országban már szinte mindenki gyomor problémákkal küszködik,ha csak a nevét is meghallják,nem beszélve esetleg egy újabb Mutyi törvényről,vagy a napnál is világosabb hazudozásaikról ,vagy a már számolhatatlan fidesz idején eltüntetett milliárdokról,vagy esetleg egy újabb ártatlan bárányszemekkel felvezetett családok tízezreit nyomorba döntő gazdasági reformjaiktól,,És gondolom azért talán azt is megsúgták már nagyurunknak kedves producerjei ,,hogy nem csak itt Magyarországon,,de külföldön is nagy népszerűségnek örvendhet...Szerencsére tőlem sokkal intelligensebb emberek is vallják ezt..Úgy hogy nem érzem magam nagyon egydűl..Sőőőőőt...Kár az erőlködés,,,,
spu00
@Cicamama55: El kell olvasni a választási törvényt, ha az a kisebbségi nem tud olvasni, akkor magyarázza meg, hogy ez nem kényszer, hanem lehetőség. Vagy a kisebbségi képviseletre szavaz, vagy a választó kerületének lehetséges jelöltjeire, de ott is csak egyre. Az nem megy, hogy a jelöltre is, meg a kisebbségi jelöltre is adja le a voksát. Önök meg ne csináljanak politikai botrányt egy egyszerű témából.Önök sem szavazhatnak két jelöltre.A kettős állampolgárok szavazási lehetősége világszerte elfogadott, az igaz, hogy a kommunista érában ez nem volt demokratikus, de hát ez ilyen demokratikus. Nem tudom emlékeznek a 90 előtti szavazó cédulákra, ezt sírják vissza ? Van még egy pár ilyen demokrácia a világban...!
bakegya
@spu00: úgy tesztek ti a kisebbségre is mint a fityisszen kívüli mindenkire!-úgy alkotmányosan,tákolmányosan módosítgatva ezt a válogatási törvényt is-arról pedig tudomást sem vesztek,hogy minden létalapjától valóban megfosztott nem hagyta el a hazát,itt él dolgozik és pártfüggetlen a gaztettek mezejére nincs az a pénz amiért eladná a lelkét-politikába értelmes ember nem ártja magát itt/sacc 166 éve!-rendes polgári foglalkozást választ és nincs szüksége ilyen bábokra,herékre
Kommunizmus itt, pontosítsunk,nem volt soha,most viszont van de azt központosítva és felcsuton járathatják csúcsra!-a család a rokonyok,haverok és Lala Ló-és Hárskúton!Ezen díszpintyek szülei a tanúk-a műfű alatt lapulnak-de akad még belőlük a parlamentben is!lehet tanulmányozni
A többit pedig a kínaiakkal de az oroszokkal mindenképpen Orbánvitya lezsírozza ha bele döglik is-így megfelel?Vidám orbánbarak lettünk-vagy leszünk-így már jobb?DDD
Nyitás a Végtelenre!-naggyon katonás...kattanás...
excep
én azt üzenem orbának tegyen egy katonás hátraarcot és húzzon el a jó büdös francba
Cicamama55
@spu00: 1.Magyarországon soha nem volt kommunizmus.2.Életemben nem csináltam még botrányt sem, nem hogy politikait! 3.Fene nagy demokráciát élünk ma...4.Nem, nem emlékszem, mert nem voltam 90 előtt szavazni 5.A szavazással kapcsolatban az én saját véleményemet írtam, nem a másokét, azt pedig itt meg lehet tenni, mert itt annak a helye van.6 Sem a külhoni magyarokra, sem a nemzetiségiekre nem haragszom, nincs bennem semmi gyűlölet.Csak véleményem van.
spu00
@Cicamama55: Meg kell tanulni olvasni.Én azt írtam " kommunista érában", már pedig azért mert a teljes vezérkar, Kádárral az élen mindegyik kommunistának vallotta magát.Az ő részükről kommunizmus volt.
Másrészt, nem azt írtam, hogy " Ön", hanem , hogy Önök, akik ezt a szöveget terjesztik. Ettől függetlenül azt ír amit akar.Én is. Mivel demokratikus viszonyok között élünk.@bakegya:
spu00
@bakegya: Tudja van "A" és "B" menü, egyet fizet, tehát nem kérheti mindegyiket, ha csak egyet fizetett, már mint, ha egy szavazónak számít.
F_Viktor
@Cicamama55: Látod, a Századvég szerint mégis hatalmas roma támogatással rendelkezik a fityesz, annak ellenére, hogy főként a romákat célozta meg Orbán a háromcsapás törvénnyel és a munkanélküli segély minimalizálásával.
Én a határon túli magyaroknak nem adtam volna szavazati jogot, az országgyűlési választások ugyanaz, mint az önkormányzati választások, a szavazati joggal rendelkező helyi lakosok választanak. Nem az alcsútiak választanak felcsúti polgármestert és képviselő testületet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.